Inspirație Casa lux: Clasic și contemporan, cu detalii feminine

0

Călătoriile prin lume și dorința proprietarilor 
de a avea o casă la care să se întoarcă cu drag 
după orele de lucru au impus tematica acestei amenajări elegante și primitoare.

Atunci când dorințele sunt clar exprimate și bine argumentate, există toate șansele ca ele să poată fi puse în practică. Acesta a fost și gândul proprietarilor când au pășit pentru prima dată în sediul La Maison. Astfel, o ședință rapidă de shopping s-a transformat într-o întâlnire mai amplă, de care s-au bucurat atât gazdele noastre, cât și designerii.

Deoarece au vrut un cămin cât mai aerisit, specialiștii au decis ca la nivelul pereților și plafoanelor albul să fie culoarea dominantă, iar pentru pardoseli s-au orientat către tonuri de crem. Mai mult decât atât, au stabilit ca singurele accente deco murale să fie reprezentate de oglinzi (în spațiile de trecere) sau de fototapet, în unele dormitoare.

Pe acest fundal atemporal, ei au alăturat cu ingeniozitate piese clasice, dar și moderne, ținând cont de destinațiile fiecărei încăperi în parte, dar și de personalitatea celor care locuiesc acolo. Nuanțele soft dau parcă și mai multă profunzime accentelor tari de culoare, folosite ca note moderne.

 

 

 

Sursă foto: Sorin Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply