Cazi de colt în baie

0

Cazi de colt în baie – Sunt compacte, bine echipate și au un format care le permite o poziționare discretă. Căzile din categoria „corner“ par soluția ideală dacă dorești un compromis între o cadă insulară extinsă, care ocupă mult spațiu, și o cabină de duș mult prea restrânsă.
Citește și Modele de mozaic pentru baie.
Foarte multe modele de cazi de colt sunt echipate cu sisteme de hidromasaj, optime pentru relaxare. Altele sunt completate de panouri de duș sau de pereți din sticlă care le transformă în obiecte sanitare multifuncționale. Dacă formatul băii tale impune un model de colț, îți oferim câteva sugestii.
Citește și 9 trucuri simple pentru o baie curata.

cazi de colt
Cada de colt model 383, de la Teuco. Foto: Teuco

1.Este sofisticată și foarte bine echipată. Cada de colț cu panou de duș, model 383, face parte din colecțiile brandului Teuco. L 173 x l 117 x h 206 cm. Disponibil prin A[r]telier Design.

cazi de colt
Model cu hidromasaj din seria Slide – brand Treesse. Foto: Treesse

2.Modelul cu hidromasaj, din colecția Slide, de la Treese este discret, confortabil și ușor de integrat în orice decor. L 140 x l 140 x h 63 cm. O poți găsi la Edil-Italy.

cazi de colt
Model Waitara. Foto: Roca

3.Compactă și cu linii rotunjite armonioase, modelul Waitara, este echipat cu sisteme de hidromasaj. L 150 x l 100 x h 42 cm. Disponibil la Roca.
Optează pentru cazi de colt și nu uita că invitația la relaxare poate veni dintr-un colț discret al băii!
Citește și Bazine spa outdoor.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply