Brazi eco. Idei si provocari pentru imaginatia ta

0

Reinvantam brazii de Craciun si-l transformam in brazi eco. Avem cateva idei simple, parctice, de maxim efect pe care le poti realiza foarte usor cu ce gasesti in casa, in camara, in beci sau in pod. Si daca in locurile astea nu gasesti nimin (greu de crezut!) investitia pe care trebuie sa o faci pentru oricare din acesti brazi eco este minima. Daca nu ma crezi, dau banii inapoi!

brazi eco (2)

Am reinventat bradul si l-am recreat din bucati vechi de material lipite pe perete. Daca nu vrei sa lipesti material direct pe perete, poti folosi o placa de polistiren. Sau poti sa folosesti banda dublu adeziva care nu afecteaza deloc zugraveala. In plus ai facut unul din acesti brazi eco si ai castigat si loc in casa.

Citeste si: Brazi de Craciun in ghiveci. Ghid practic

brazi eco (3)

Abajururile lampilor formeaza un brad gata luminat. Acest brad a fost prezentat in cadrul Targului Messe Frankfurt – targ unde sunt sunt prezentate idei interesante si solutii inedite pentru brazi eco, dar nu numai. Ideea este totul asa ca daca te incumeti il poti face la tine acasa. Dupa ce trece Craciunul iti poti deschide un magazin de abajurului sau le poti face cadou.

Citeste si: Brazi de hartie. Decoratiuni pentru Craciun

brazi eco (1)

Aceasta solutie, intre cele pentru brazi eco este una dintre cele care ne plac foarte mult. Impacheteaza in hatie pentru cadouri sau in fel de hartie vrei tu niste bucati de polistiren si improvizeaza un brad-etajera, pe care expui cateva decoratiuni de Craciun. Cutiile au fost legate intre ele cu sfoara. Acest brad-etajera poate fi asezat oriunde si poate avea ce dimensiune doresti.

Citeste si: Idei pentru ornamente ieftine si originale in bradul de Craciun

brazi eco (1)

In lista cu brazi eco acestea intra in categoria opere de arta hande made. Ce-ti trebuie: bucati de harie, o andrea un vas potrivit umplut cu muschi si pamant, ceva esente de iarna (ulei de scortisoara, de portocale, de nucsoara). Fixeaza andreaua, taie bucati de hartie din ce in ce mai mici si pune-le unele peste altele. Stropeste bratul de hartie cu arome. Este minunat!

Promit o noua serie de brazi eco, mai peste vreo doua saptamani.

Foto: Corneliu David, Messe Frankfurt, 79ideas.org

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply