Birou eclectic, plin de savoare

0

Birou eclectic –  Amenajeaza un colt al camerei ce aminteste de frumusetea si nonsalanta stilului electic. Frumusetea vine tocmai din combinatiile suprinzatoare pe care le poti face cu usurinta, prin alaturarea aparent necoordonata a elemetelor ce compun tabloul. Astfel, stilul eclectic si amenajarile de acest tip incurajeaza experimentul si individualitatea celui ce organizeaza spatiul. Preferintele sale, expresii ale stilurilor diferite, pot veni in comun sub semnul armoniei estetice.

Organizeaza o astfel de incapere, spre exemplu, aducand in cadru un scaun modern, cu forme organice si culori tonice, caruia ii poti alatura un dulap desprins parce dintr-un peisaj provensal, alaturi de un balansoar vintage, cu forme turnate in fier forjat.

Aspectul final va fi unul reusit, mai ales daca aduci in context accesorii inspirate, din oricare aceste registre. La fel de potrivite vor fi si cuferele din nuiele, lampile cu picor din sfoara sau lampi supradimensionate cu aspect industrial. Afise sau tablouri moderne, geometrice, ar putea completa cu succes decorul eclectic.

somproduct-benetton_yellow
Set Ranforce Benetton Yellow lenjerie de pat din patru piese, din bumbac. L 260/220/70/70 x l 240/200/50/50 cm 190 lei/set • www.somproduct.ro
PS363
Dulap din lemn masiv de pin. L 174 x l 59 x h 197 cm 2.354 lei • Szel Mob
ELLE-ScaunBalansoar-ALUMINIU-TURNAT-albgriL67.8l59.3h91-2
Scaun/balansoar Elle, din aluminiu turnat.L 67,8 x l 59,3 x h 94 cm 978 lei • Mobexpert

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply