Biblioteci moderne, cu design inteligent

0

Fie că îți dorești o bibliotecă altfel, fie că ești în căutarea unei soluții de suplimentare a spațiului pentru cărți, îți prezentăm două modele de biblioteci moderne, din care să te inspiri.

biblioteci moderne Bonaldo

În imagine avem scaunul Ivana, brand Bonaldo, ce poate fi cumpărat de la magazinul Rovere Mobili. Prețul acestuia pornește de la 2.373 lei, în funcție de tapițerie

Cu patru fețe
Ce spui de o bibliotecă prevăzută cu polițe nu doar în față, ci și în spate și pe părțile laterale? Foarte bine ar da o alăturare de două-trei astfel de corpuri, cu condiția să se desfășoare mai mult pe verticală decât pe orizontală. Fronte Group poate realiza la cerere astfel de biblioteci moderne, pe dimensiunile dorite și într-o gamă variată de culori.

biblioteci moderne ikea

Dacă vrei să recompui această bibliotecă la tine acasă, ai nevoie de patru module Billy (L 80 x l 28 x h 202 cm), fiecare dispunând de o poliță fixă și patru reglabile. Le găsești la IKEA, la prețul de 280 lei/buc.

Mai mult spațiu pentru cărți
Nimic nu se pierde, totul se transformă. Aceasta este deviza care a stat la baza amenajării din imagine, o bună sursă de inspirație pentru a valorifica la maximum fiecare metru pătrat al unei încăperi. Putem crea, așadar, o extensie a unei biblioteci amplasate în imediata apropiere a unei scări cu ajutorul unor polițe inegale, ce pornesc din dreptul corpului de mobilier și se opresc fix în dreptul treptelor. Pentru a susține greutatea cărților, polițele lungi trebuie prinse în perete în mai multe puncte. Ideal este să montăm polițele din două în două trepte, deoarece la o distanță mai mică ar fi prea apropiate și și-ar pierde din latura practică.

Foto: Bonaldo și IKEA

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply