Avantajele aplicelor de interior cu LED

0

Că să fim productivi într-un spațiu dat trebuie să avem cât mai multă lumină naturală pe tot parcursul zilei. Cu toate astea nu avem cum să beneficiem de lumina naturală în fiecare zi, iarnă ziua e scurtă, în alte perioade e înnorat, lumina naturală ajunge să lipsească sau să nu fie suficientă. În aceste condiții lumina artificială rămâne singură alternativă pentru a putea lucra în continuare și pentru a ne menține productivitatea la cote maxime.

Lumina artificială este asigurată de corpurile de iluminat moderne, pe care le gășiți la prețuri excelente și pe site-ul Eglo România. Firma comercializează o gama variată de corpurile de iluminat bazate pe tehnologia LED, led-urile rezistă foarte bine la uzură tehnică, la schimbări de temperatura, pot să ofere funcționare fără probleme și 50.000 de ore.

Nu conțin metale periculoase, se aprind și se sting instantaneu, cu led-urile poți să iluminezi o cameră întreagă și faci și economie la factură de lumină.

Dintre corpurile de iluminat de la Eglo România cele mai eficiente și mai ușor de montat sunt cu siguranță aplice pentru interior. Așa cum le spune și numele aceste aplice de interior se pot monta pe tavan sau pe perete, durează puțin până la vedem fixate, au design deosebit și pentru asigura o lumină apropiată de cea naturală în orice încăpere, oricât de mare ar fi.

Aplicele pentru ambient sunt ideale pentru citit, pentru lucrat în condiții optime de iluminat, pot fi surse suplimentare de lumină pe lângă sursă principală.

Aplicele pentru interior pot să asigure o lumină ambientală, pentru o atmosferă relaxantă, lumina lor e difuza, deci nu te va deranja la ochi, dar și o lumină de lucru, pentru momentele în care vrei să lucrezi ceva de pe canapea sau din pat.

Decorul obținut cu ajutorul unor aplice de interior este unul deosebit de fiecare dată, ele se integrează perfect în orice decor și design și se pot adapta în funcție de nevoile clienților.

Lumina de la aplice poate fi direcționată în sus, aplicele se pot monta și în holuri, se creează un efect de înălțime sau de deschidere, în jos, au rol de accentuare și pot să fie poziționate lângă obiectele pe care vrei să cadă lumina de la ele. La aplicele pentru lumina ambientală nu vom avea lumina foarte puternică, ea va fi difuza, dar va fi potrivită pentru camerele întunecate.

Nu e greu să te decizi asupra unei aplice pentru interior, trebuie doar să studiezi cu atenție oferta online și să te gândești ce s-ar potrivi în camerele tale și cum vei putea să te folosești mai bine de noile tale corpuri de iluminat cu LED.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele, se comandă rapid din magazinele online, se livrează prin curierat rapid, fiecare comandă e confirmată rapid, astfel că te vei putea bucură de aplicele pentru interior exact în momentul în care ai nevoie de ele.

Sursa foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply