Cum poți ascunde imperfecţiunile din casă

0

Se întâmplă uneori să fie necesare reparații în urma cărora rămân semne vizibile, pe care le dorești ascunse. Am descoperit pentru tine produse care te ajută să nu o iei de la capăt cu amenajările atunci când apar mici imperfecţiuni sau vrei să maschezi diferite porțiuni inestetice prin casă.

Pentru a masca defectele, iată mici trucuri pe care le-am aflat dând ocolul magazinelor de profil. 1 - Copy

 1. Ai uitat să tragi cablurile electrice prin perete sau ai nevoie de prelungitoare și vrei să maschezi firele? Iată o soluţie ingenioasă care ascunde cablurile: montează la baza plintei un gard din lemn, prevăzut cu adeziv, în spatele căruia să ascunzi cablurile inestetice sau folosește un canal pentru cabluri de dimensiuni mari (acestea pot fi folosite și pentru a ascunde țevi de calorifer). De asemenea, există plinte din PVC care conțin un canal prin care poți strecura multiple fire electrice sau antena TV.

 

2 - Copy

 2. Ai foarte multe cutii de depozitare care şi-au deteriorat imaginea în timp? Ascunde imperfecţiunile și crăpăturile înfrumuseţându-le cu scotchul dantelat – astfel vor putea fi puse la vedere (poți folosi orice fel de bandă adezivă din magazinele de crafting).

 3 - Copy

3. Parchetul este uzat în anumite zone? Ascunde imperfecțiunile aplicând autocolant pentru parchet cu textura şi nuanţa care se potriveşte parchetului tău. Această folie de autocolant e atât de subţire încât nici tactil nu o vei simţi, iar rezultatul e impecabil (autocolantul se găsește în nuanțe multiple în magazinele de bricolaj).

Citeste si: Cum sa renovezi ieftin

Foto: 123RF

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply