Aranjamente de Crăciun, cu emoție și bucurie incluse

0

Lăsând la o parte agitația pe care o presupun cumpărăturile și pregătirea preparatelor tradiționale, Crăciunul înseamnă, mai mult decât orice, emoție și bucurie. Cum le poți transmite cel mai bine dacă nu cu ajutorul amenajării interioare?

Arome festive
Lumânările decorative sunt numai bune pentru amenajările de Crăciun, mai ales dacă au arome de scorțișoară sau brad. Amplasate în suporturi alese inspirat (modelele alăturate sunt de la Riviera Maison), acestea vor crea o zonă încântătoare.

aranjamente de Crăciun lumânări parfumate

Deco tematice
Crenguțele de brad vor completa farmecul pomului de Crăciun cum nu se poate mai bine. Amplasate de-a lungul scării, alături de brazi deco, vor crea o adevărată feerie. Decorațiunile alăturate sunt
marca Lene Bjerre.

aranjamente de Crăciun brazi deco

Urările de sărbătoare
… pot veni nu doar pe cale orală, ci și prin intermediul decorațiunilor de diverse feluri. De exemplu, poți alege o ghirlandă formată din stegulețe sau/și pahare inscripționate cu o urare tematică. Un brad altfel (modelul nostru, brand Bloomingville, costă 85 lei), va completa în mod inspirat tabloul de sezon.

aranjamente de Crăciun cu stegulețe

Luna cadourilor
Împachetează cadourile în ambalaje cu patternuri diferite și amplasează-le într-o dezordine studiată. În același cadru sau într-unul apropiat poți crea un context festiv cu ajutorul unor conuri de brad, al unor felinare și al altor decorațiuni care te duc cu gândul la iarnă.

aranjamente de Crăciun la ferestra

Lumini de atmosferă
Mici, mari, rotunde, ovale sau hexagonale, felinarele sunt oricând bine-venite, datorită atmosferei feerice pe care o creează. Modelele alăturate, marca Lene Bjerre, sunt realizate din rattan și costă începând cu 145 lei/buc., în funcție de dimensiuni.

aranjamente de Crăciun felinare

Poveste de iarnă la fereastra ta
Decorează zona ferestrei cu una sau mai multe coronițe din crengi de brad, cu cerbi și brazi decorativi și vei obține o feerie de iarnă. Statuetele cerb, brand Lene Bjerre, costă 53 lei/13 cm și 230 lei/35 cm.

aranjamente de Crăciun cerbi

1,2,3… să înceapă distracția!
Ce ai spune de un aranjament compus din conuri de brad, globuri și lumânări decorative (modelele alăturate, brand Bloomingville, costă 89 lei/buc.), toate amplasate pe o simplă tavă din lemn? Sună și arată interesant. Niște postere în spiritul Crăciunului vor acompania perfect aceste elemente.

aranjamente de Crăciun cu lumânări numerotate

Foto: Riviera Maison, Bloomingville și Lene Bjerre

ProduseleBloomingville și Lene Bjerre sunt disponibile pe site-ul www.combic.ro.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 12/2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply