Albul, o alegere perfecta pentru decorul din casa

0

Albul este simplu și frumos, dar există tendința de a evita această culoare, în ideea ca se murdărește ușor sau că este o culoare monotonă. Iata câteva argumente care arată că albul este o alegere perfectă pentru decorul din casă.

Living-confortabil

Trebuie spus că dacă vei alege materialele potrivite, acestea se pot întreține și curăța ușor, iar a decora cu alb este cea mai simplă cale prin care îți poți lumina casa și poți face ca spațiul să pară mai mare. A decora cu alb nu înseamnă să folosești doar albul pur ca zăpada ci și toate nuanțele colaterale: alb smântână, fildes, alburi colorate (alb cu tentă de roz, albastru, orange sau griuri deschise și luminoase).

Sunt multe nuanțe de alb cu totul speciale, așa cum este albul grecesc culoare ce este caracterizată ca fiind incandescentă și plină de lumină, sau tonurile de fildeș care dau decorului tău un aer romantic și calm.

Albul smântână este culoarea ideală pentru dormitorul matrimonial pentru că induce un aer odihnitor, luminos și calm. Albul smântână se potrivește foarte bine cu imprimeurile delicate în nuanțe pastelate și cu  dungile în tonuri dulci.

A decora cu alb camera de zi poate părea o idee prea îndrazneață. Albul fildeș și albul colorat sunt o bună soluție. Albul dă adâncime, aduce lumină și face locul, în care culoarea este folosită intens, să fie foarte primitoar. Albul poate să fie culoare de accent dacă este folosită la husa pentru canapea sau la husa unui fotoliu.

Alege materiale impunătoare, cu personalitate pentru a da volum acestor piese. catifeaua, blana artificială, materialele lucioase sau cele cu țesătura vizibilă sunt cele mai bune alegeri.

Curat și proaspăt este sinonim cu albul, iar pentru a avea un loc curat și proaspat cea mai bună soluție este de a-l decora cu alb. Albul este ideal pentru bucătările. Combină mobila neagră în bucătărie cu pereți albi strălucitori, iar efectul o să fie cu adevărat magic.

Nu evita să folosești alb în bucătărie. Este culoarea care inspiră încredere, aduce aromonie și face locul extrem de benefic.

O bună soluție pentru a decora cu alb, în ceea ce privește detaliile din casă este aceea de a folosi materiale prețioase pentru unele din tapiseriile pieselor de mobilier. Un fotoliu vechi, recondiționat și tapisat cu brocart alb este un loc cu impact maxim în casă. Nu uita să folosești fețe de masă , mileuri vechi și alte elemente de decor albe. Efectul este mereu pozitiv și clasic.

Nu omite atunci când vrei să decorezi cu alb cele două tonuri de alb spectaculoase: albul grecesc și griul suedez. Griul suedez este culoarea din interioarele suedeze, atât de plăcute, libere, curate și toate au în comun culoarea gri.

O parte din farmecul acestei culori vine din calitatea luminii nordice, iar griul suedez este o combinatie perfectă între cărbune și alb stralucitor.

Efectul este perfect și este o dovada a farmecului special al culorii gri. În ceea ce privește albul grecesc acesta este un alb special, strălucitor, viu, vesel, tipic insulelor grecești. Albul grecesc este un alb incandescent, este o culoare care dă conținut și care lumineză și locurile cele mai întunecate și este o culoare specială, ideală în camere mici, în camerele simple, pentru că umple spațiul și îi oferă vibrații unice.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply