Accesorii pentru casa ta

0

Accesorii pentru casa – Iată o colectie de obiecte interesante si colorate, ce ne-au atras atentia si ne-au facut sa ne gandim la urmatoarele achizitii. Poti alege din recomandarile noastre produsele care se potrivesc cel mai bine stilului si preferintelor tale. Am ales pentru tine noutati si aparitii cu personalitate, pe care te invitam sa le descoperi.

Foto: Kare
Foto: Kare

Accesorii pentru casa – Reflexii magice

Un accesoriu rafinat și cât se poate de cool este lampa Diamond in a Cage, ale cărei sclipiri discrete și misterioase îi conferă o aură de prețiozitate. Alura sa de basm o face o prezență absolut încântătoare în amenajări moderne sau eclectice sau chiar în balcoane și terase închise. Lampa (L 57 x l 57 x h 85 cm) are structura din fier, iar abajururile sunt fabricate din sticlă. Diamond in a Cage poate fi achiziționată de la magazinul Kare, cu prețul de 2.534 lei.

Foto: Intro
Foto: Intro

Accesorii pentru casa – Forme sculpturale

Bolurile Crushed, design Julien De Smedt pentru brandul Muuto, sunt create din porțelan în stilul edge design. Triunghiurile echilaterale întră într-un joc rafinat de unghiuri, creându-se impresia că bolurile au fost strivite. Sunt disponibile la Intro în două dimensiuni: diametru 31 x h 16 cm sau diametru 17,5 x h 11 cm. Bolul mic poate servi pentru snackuri, iar cel mare pentru salate. Prețul începe de la 245 lei.

Foto: Alessi
Foto: Alessi

Accesorii pentru casa – Cristale prețioase

Un detaliu nelipsit din dotările unei bucătării șic îl reprezintă accesoriile inedite pentru masă. Un exemplu în acest sens este colecția de recipiente pentru ulei și condimente realizată de designerul Peter Zumthor pentru brandul Alessi. Cu fațetele sculpturale ce amintesc de formele organice ale elementelor naturale (precum cristalele sau stalagmitele), recipientele au partea superioară confecționată din oțel inoxidabil placat cu argint. Înălțimea produselor variază între 4 și 30 cm, iar prețurile oscilează între 
171 și 352 lei/buc., pe www.store.alessi.com (fără taxe de transport).

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply