6 obiecte care atrag norocul în casa ta

0

Indiferent dacă ești sau nu superstițios, oricine își dorește să aibă noroc în viață. Aceste soluții promit să facă exact acest lucru și, în plus, se potrivesc oricărei locuințe, indiferent de stilul acesteia.

Elefanți

Nu te gândi imediat la bibelourile cu familia de elefanți care erau la modă în urmă cu un deceniu! În prezent, găsești numeroase bibelouri, figurini sau tablouri cu ilustrații stilizate pe gusturile tuturor.

Flori proaspete

Specialiștii Feng Shui susțin că florile proaspete atrag energiile pozitive în casă, dar ar trebui să le eviți pe cele cu țepi. Dacă nu vrei să cheltuiești mulți bani săptămânal pe aranjamente florale, 2-3 ghivece sunt suficiente.

Fructe

Ai auzit probabil de vorba „un măr pe zi ține doctorul aproape”, dar știai că se crede despre fructe că aduc și noroc în casă? Mai mult, te vor ajuta să ai o dietă mai sănătoasă.

Buburuze

Se crede că buburuzele aduc noroc, dar rareori intră câte una în casă. Și de această dată poți atrage norocul folosind o figurină mică sau un tablou.

Potcoave

În multe culturi se crede că o potcoavă deasupra ușii va aduce noroc. Unii cred că aceasta trebuie îndreptată în sus (pentru ca norocul să nu se scurgă), în timp ce alții sunt de părere că trebuie să fie îndreptată în jos (pentru ca norocul să „cadă” pe cel care trece pe sub ea).

Ceai de mușețel

Probabil deja ai în bucătărie niște ceai de mușețel – știai că se crede despre el că aduce noroc și prosperitate în casă?

Tu ai vreunul dintre aceste obiecte aducătoare de noroc în casă?

 

Sursă foto: Pixabay, Pinterest

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply