5 tipuri de decorațiuni ieftine și de efect pentru casa ta

0

Decorarea locuinței după gustul tău este ceea ce te face să te simți cu adevărat acasă. Fie că vrei să reîmprospătezi atmosfera casei tale sau să îți personalizezi spațiul, există câteva tipuri de decorațiuni pe care le poți folosi pentru a-ți pune amprenta în designul casei tale.

Desigur, ai numeroase alternative când vine vorba de decorațiuni. Astăzi ți-am pregătit 5 tipuri de accesorii care nu te vor costa o avere, însă efectul lor este deosebit pentru locuința ta.

1. Pernele

Pernele decorative dau senzația de confort încăperii, nu sunt costisitoare și îți pot face sufrageria sau dormitorul să pară mai primitoare. Acestea sunt adesea folosite în design pentru a obține accente de culoare și sunt de obicei în contrast sau de nuanțe diferite cu patul sau canapeaua pe care le împodobesc. Iar ca să nu te plictisești, poți oricând să cumperi doar fețe de pernă de schimb de culori diferite. Astfel te bucuri de varietate de culoare cu un preț redus.

Poți găsi diferite oferte avantajoase pentru perne în numeroase locuri, însă o metodă simplă și ieftină pe care o poți aplica chiar acum este vizitarea celui mai recent apărut catalog online Pepco.

2. Ramele foto

Fotografiile sunt cel mai îndrăgit accesoriu decorativ pentru că te ajută să te simți acasă. Ramele foto sunt un element ușor de integrat în decorul fiecărei camere. Poți folosi atât fotografii cu persoane și momente dragi ție, cât și imagini care te inspiră și pe care îți face plăcere să le admiri.

Poți alege rame minimaliste care să se asorteze cu decorul existent în încăpere sau poți opta pentru rame colorate, pentru o pată de culoare. Nu uita, înainte de a alege orice ramă, măsoară spațiul pe care îl ai la dispoziție pentru a te asigura că se potrivește bine acolo unde vrei să o plasezi!

3. Coșulețele

Coșurile și cutiile decorative sunt ideale pentru a depozita obiecte mici astfel încât să știi mereu unde le poți găsi. Astfel, elimini dezordinea și obții un efect plăcut și armonios în spațiul tău. Iar dacă alegi coșuri de mai multe mărimi din același set sau de aceeași culoare, vei observa că decorul camerei capătă mai multă coerență.

Coșurile asortate au atât un rol decorativ, cât și unul practic și pot fi integrate cu ușurință în piesele tale de mobilier. Decorează rafturile în tandem cu coșulețe de dimensiunea raftului și împarte-ți lucrurile pe categorii pentru a ști exact ce conține fiecare coșuleț. Încearcă diferite modele și vei obține rezultate minunate!

4. Ghivecele cu flori și suporturile îndrăznețe

Florile pot avea un efect incredibil pentru aspectul casei tale, pentru sănătate și pentru starea ta de spirit. Plantele aduc un plus de prospețime casei tale, ceea ce le oferă un statut aparte printre obiectele decorative. Te poți ocupa de îngrijirea plantelor decorative, precum cactușii, ficușii sau plantele suculente, în funcție de spațiul de care dispui. Poți recurge însă și la plantele artificiale, dacă nu te poți ocupa de îngrijirea plantelor reale.

O plantă în cameră este o piesă centrală în sine, dar o poți pune mai bine în evidență folosind ghiveciul, suportul de ghiveci sau chiar masca de ghiveci decorativă pentru a cosmetiza ghiveciul de plastic al plantei. Un ghiveci estetic și o plantă sănătoasă, bine îngrijită, vor completa orice cameră, oferindu-i un plus de stil.

5. Lămpile și luminițele

Este binecunoscut faptul că în design se folosesc diferite lumini și umbre pentru a obține efecte fascinante. Poți să îți împodobești serile cu lumina potrivită, iar pe timpul zilei, lampa se transformă într-un accesoriu estetic. Dincolo de simpla lampă de citit, poți apela la luminițele colorate, de diferite forme și mărimi, pentru un efect deosebit.

Sfat: asortează luminițele cu coșulețele decorative pentru zone de culoare care oferă unitate încăperii.

Decorațiunile pe care le folosești te reprezintă și toate te ajută să faci din casa ta un spațiu în care să te simți bine. De aceea, te poți juca cu decorațiuni diferite până când obții efectul dorit.

Află mai multe trucuri decorative de bun gust, care nu se demodează niciodată din acest articol!

 

Sursă: PROMOdesk

Sursă foto: Pexels

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply