5 lucruri pe care fiecare femeie elegantă ar trebui să le aibă în living

0

Fiecare femeie elegantă și rafinată ar trebui să dețină în living câteva lucruri esențiale, menite să scoată în evidență o personalitate sofisticată și îndrăgostită de frumos.

lucruri esentiale pentru living

Eleganța nu înseamnă doar haine, ci este reprezentată și de atitudine, de modul în care vorbești, precum și de modul în care îți amenajezi livingul.

Aceata este, de altfel, cea mai importantă cameră a locuinței tale. Este cea mai circulată încăpere din casa ta și reprezintă o adevărată carte de vizită a locuinței tale.

Atunci când amenajezi livingul, nu contează banii de care dispui, ci rafinamentul tău. Fiecare femeie poate deține un living ca în filme, indiferent de spațiul pe care îl are la dispoziție. În plus, dacă vrei să vezi cum arată un living care pare desprins din filme și ce înseamnă stilul în designul interior, aruncă un ochi la aceste fotografii care te-ar putea inspira pentru a lua cele mai bune decizii.

Iată ce înseamnă eleganța în designul interior și care sunt cele 5 lucruri care nu trebuie să lipsească din livingul tău:

O canapea foarte confortabilă

Canapeaua este elementul central de mobilier din livingul oricărei femei. Ea trebuie să fie confortabilă, deoarece este locul în care te odihnești după ce te întorci seara acasă, dar trebuie să aibă și un design foarte atrăgător, deoarece atrage mereu privirile vizitatorilor și este folosită cu precădere de prietenii care te vizitează în weekend.

O măsuță de cafea

Măsuța de cafea este cel de-al doilea element de mobilier care trebuie ales cu mare grijă. Aceasta reprezintă, astfel, acel detaliu încântător care atrage privirile musafirilor. Măsuța de cafea trebuie să se potrivească foarte bine cu restul elementelor de mobilier și cu întregul stil al încăperii. Ea este sarea și piperul conceptului de design interior pe care l-ai ales pentru livingul tău.

Rafturi pentru cărți

Amplasează pe unul dintre pereții livingului câteva rafturi pe care să așezi cărțile pe care le adori, precum și o serie de suveniruri și alte obiecte personale care să-ți evoce amintiri frumoase. Livingul capătă, astfel, mai multă personalitate și va deveni reprezentativ pentru felul tău de a fi.

Perne decorative

Pernele decorative au un dublu rol: sunt un element vizual foarte atrăgător, care oferă livingului și mai multăpersonalitate, și sunt și utile pentru momentele în care vrei să te relaxezi.

Mai multe plante

Un studiu comportamental numit „The Home Ecology of Flower Study”, realizat în cadrul Harvard Medical School, a arătat că florile influențează starea de compasiune, elimină anxietatea, oferă privitorilor energie și generează o stare de fericire, conform growernews.co.nz. Florile oferă viață întregii încăperi în care sunt amplasate, așa că nu trebuie să lipsească din livingul tău.

 

Foto: shutterstock.com/Isara Kaenla

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply