4 trucuri de decorare pentru a atrage energiile pozitive și prosperitatea. Tu le-ai pus în aplicare?

0

Dacă știi aceste trucuri, vei reuși să faci din casa ta un loc plin de energii pozitive și care atrage prosperitate.  

Locuința ta are un impact puternic asupra felului în care te simți și, în definitiv, asupra felului în care decurge fiecare zi a ta. Este de ajuns să ții cont de câțiva factori esențiali precum luminozitate, decor și mobilier – pentru a crea în casa ta o adevărataă oază de serenitate și de prosperitate. Iată ce ai de făcut pentru a avea o locuință care atrage energiile pozitive și care îți risipește stresul de cum ai intrat pe ușă.

  • Ține cont de acest principiu când decorezi camera în care petreci cel mai mult timp

Livingul este încăperea din casă în care petreci cel mai mult timp. Aici se adună întreaga familie după o zi grea, aici te relaxezi și tot aici îți inviți musafirii. Este limpede că în living decorul trebuie să fie unul primitor, cu multă lumină și cu obiecte decorative care să atragă energii pozitive.

Plantele de interior, obiectele de iluminat dispuse în așa fel încât lumina să pătrundă în toate colțurile camerei, dar și tablourile inspiraționale sunt doar câteva dintre trucurile de decor care vor face din această încăpere una în care oricine se simte bine.

Vei găsi în acest articol dedicat decorării livingului imagini superbe, care îți vor demonstra că felul în care decorezi livingul îți poate aduce instantaneu zâmbetul pe buze. Nu-i așa că doar privind imaginile respective, te simți mai relaxat? Imaginează-ți, așadar, cum ar fi ca propriul tău living să arate așa.

  • Ce trebuie să faci chiar la intrarea în casă

Holul de la intrare este adesea trecut cu vederea când vine vorba despre decor. Cei mai mulți dintre noi ne rezumăm la un cuier și la un pantofar, însă se pot face mult mai multe lucruri. Pentru a atrage energiile pozitive, este recomandat să amplasezi o oglindă pe peretele perpendicular cu ușa de la intrare și să așezi o plantă în raza vizuală. Culoare verde a plantei te va ajuta să-ți regăsești echilibrul când ajungi acasă și să pleci de acasă dimineață plin de optimism.

  • Cea mai mare greșeală de decorare a casei

Una dintre cele mai mari greșeli când vine vorba despre designul de interior este supra-aglomerarea spațiului. Trucul este să alegi cât mai puține obiecte de mobilier și să folosești în mod inteliget spațiul pe care îl ai la dispoziție. Cea mai bună idee este să apelezi la mobila la comandă, așa încât să utilizezi fiecare centimetru din locuința ta și să poți crea obiecte de mobilier cu cât mai multe spații de depozitare, așa încât în casă să domnească ordinea și curățeania.

Tot o greșeală este și utilizarea de prea multe patternuri și modele. De exemplu, dacă ai o draperie foarte colorată, în restul camerei foloseste obiecte de decor uni, așa încât încăperea să nu fie încărcată. O cameră aglomerată adună energii negative și duce la creșterea nivelului de cortizol (hormonul stresului) din organism.

  • Lumina, cel mai important factor când vine vorba despre starea ta de spirit

Dacă în casa ta intră lumină naturală din plin, te poți considera norocos. Lumina soarelui te ajută să fii mai relaxat, să te concentrezi mai bine și să ai o stare generală bună. În cazul în care locuința ta nu este foarte luminoasă, și lumina artificială este o soluție de luat în calcul. Nu te rezuma la o singură lustră amplasată în mijlocul tavanului, alege spoturi dispuse pe tot tavanul, lampadare și veioze, așa încât să ai parte de lumina potrivită pentru orice tip de activitate.

Care dintre aceste trucuri ți se pare cel mai util?  

 

 

Sursa foto: Shutterstock

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply