3 idei sexy pentru dormitor

0

Un dormitor trebuie să fie sexy, într-o mai mică sau mai mare măsură, iar pentru asta își dezvăluim câteva idei (trei sau mai multe…) sexy pentru dormitor. Nu te gândi la cine știe ce propuneri extreme, ci la câteva secrete care dau un anume farmec senzual camerei de odihnia și fac din amenajare una care poate fi calificată că fiind … sexy pentru dormitor.

sexy pentru dormitor

Cu onestitate vorbind în dormitor se întâmplă mai multe lucruri, pe lângă somn, așa că aceste detalii (importante) din viață noastră merită marcate și incluse într-o strategie de decorațiuni interioare care să aducă un aer sexy pentru dormitor.

Prima abordare sexy pentru dormitor înseamnă alternativa unei combinații inteligente de glamour și dramă. Asta înseamnă tonuri metalice, sclipiri metalice și tonuri închise. Combină aceste abordări și dormitorul tău va avea un aer sexy. Soluții bune pentru amenajarea interioară a dormitorului, în acest stil glamour și dramă poate combina piela neagră, mătasa neagră cu inserții metalice. Adaugă un fotoliu de piele (pielea este mereu un detaliu sexy), îmbracă tăblia patului în matase groasă, tapisată, adaugă o cuvertură negra cu inserții aurii. Adaugă o oglindă mare cu ramă metalică aurie și, eventual, abajururi metalice.

Esențial pentru a a realiza un aer sexy pentru dormitor este lejeria de pat. Se spune că cea mai sexy lenjerie este cea albă. Plecând de la această idee îți sugerez cearceafuri albe din materiale satinate. Poți face un pas mai departe și să alegi cearceafuri de mătase argintii. Dacă aceste detalii sunt susținute de accente cromatice roșii sau metalice opulență decorul este garanția unui dormitor sexy.

sexy pentru dormitor

Puține lucruri mai senzuale decât blană naturală. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a avea un dormitor sexy este să apelezi la acest gen de detaliu. O cuvertură din blană, naturală sau sintetică poate da o atmosferă extrem de intimă în dormitor. Poți să folosești covoare din piele de oaie în jurul patului pentru tot parcursul anului.

sexy pentru dormitor (2)

Câteva idei: Alege draperii din mătase, perdele din organza sau mătase și completează imaginea de lux cu câteva piese vechi și valoroase pe care ai toate șansele să le găsești în podul bunicilor sau prin dormitorul lor. Un dormitor sexy este cel în care se poate face întuneric și în miezul zilei. Asta înseamnă draperii groase, dar și corpuri de iluminat cu lumina de intensitate variabila. Imaginea generală a unui dormitor este data de detalii, care deseori sunt mult mai importante decât piesele de mobilier în șine așa că aceste detalii sunt cele care vor face din încăperea de relaxare din casă un dormitor sexy.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply