3 dintre cele mai apreciate mașini de cusut în 2019

0

Domeniul confecțiilor și textilelor este fascinant pentru mulți dintre noi, în principal pentru că ne oferă posibilitatea de a confecționa articole vestimentare deosebite, adaptate întru totul personalității noastre.

Cu un simplu tipar de fustă cloș, de fustă dreaptă, de bluză, de pantaloni sau de rochie și o mașină de cusut performantă, garderoba noastră se poate îmbogăți și diversifica considerabil. Numeroasele modele de tipare de croitorie disponibile pe piață ne ușurează foarte mult munca, permițându-ne să ne punem dexteritatea la încercare cu fiecare piesă creată. Având măsurătorile necesare, tot ceea ce mai trebuie să facem este să alegem cele mai frumoase și potrivite materiale din care să confecționăm hainele dorite. Posibilitățile sunt multiple.

Desigur, vom avea nevoie și de o mașină de cusut performantă, cu funcții multiple și actuale, caracterizată de ergonomicitate și fiabilitate. În continuare vom prezenta trei dintre cele mai performante mașini de cusut care, alături de tiparele de croitorie potrivite, ne vor ajuta să creăm minuni pentru garderoba proprie.

3 dintre cele mai apreciate mașini de cusut în 2019

Iată 3 modele de mașini de cusut populare în acest an:

  1. Mașina de cusut Brother HF27

Acest model de mașină de cusut produsă de Brother dispune de nu mai puțin de 27 de tipuri de cusături, de pârghie pentru coasere inversă, iluminare tip LED în zona acului, un ecran pentru a vizualiza cusătura selectată, un sistem pentru prinderea piciorușului presor, cuțit lateral pentru tăiat ața și multe alte funcții menite să ușureze munca beneficiarului. Este un model destinat uzului casnic, făcând parte din clasa mașinilor de cusut electromecanice. Este potrivit pentru coaserea oricărui material, indiferent de grosimea acestuia, funcția de reglare a piciorușului ajutând foarte mult în zonele dificil de cusut. Toate aceste funcții se regăsesc la un preț rentabil de până în 900 de lei.

2.    Mașina de cusut Brother RH127

Și aceasta este o mașină de cusut profesională dedicată uzului casnic, pentru pasionații de croitorie care au nevoie să realizeze acasă doar lucrări simple, de reparare, ajustare sau unele decorative. Dispune tot de 27 de modele de cusături, de tipul celor cu tiv invizibil, celor de surfilare sau celor decorative, este dotata cu un sistem de bobinare rapid, un selector inteligent de programe și un blat de lucru cu picior detașabil. Fiind o mașină de cusut ieftină, disponibilă la prețuri de până în 600 de lei, ea va fi cel mai bun debut pentru un pasionat al croitoriei.

3.    Mașina de cusut Brother Innov-Is A16

Acesta este un model profesional, ce face parte din noua generație de mașini computerizate, fiind însă folosit tot pentru uz casnic. Ușurința de utilizare a acestui model, alături de un tipar de fustă cloș lungă pe bie sau de un tipar de rochie de ocazie, pot contribui la crearea unor piese vestimentare deosebite și unice, în culoarea sau cu imprimeul dorit. Dintre dotările moderne apreciate de utilizatori la acest model amintim: ecranul LED ce permite urmărirea custurii, sistemul semiautomat de înfilare în ac, glisiera ce permite modificarea vitezei de coasere chiar și în timpul funcționării, blatul de lucru cu masă detașabilă și multe altele asemănătoare. Fiind un model modern, prețul acesteia este pe măsura funcțiilor complexe cu care este dotat: până în 1.200 lei.

Bro Rom – mașini de cusut electrice performante și tipare de croitorie actuale

Compania Bro Rom este unul dintre cei mai vechi distribuitori de mașini de cusut Brother în România. Portofoliul companiei abundă în mașini de cusut și de brodat produse de marele brand Brother, dar și de produse de la alți producători renumiți, precum: Bernette by Bernina, Baby Lock, Gritzner, Juki etc.

Pe lângă mașinile de cusut, de brodat, de surfilat și cele care înglobează două dintre aceste funcții într-un singur aparat, Bro Rom oferă și accesorii și piese necesare croitoriei. Un tipar de fustă semilucios, de rochie de vară sau de ocazie, de pantaloni, de sacou și de bluză, papiote de ață în diverse culori și grosimi, ace de toate tipurile, manechine de croitorie și elemente componente pentru mașinile de cusut… sunt doar câteva dintre produsele pe care Bro Rom le pune la dispoziția publicului.

Dacă ai nevoie de un tipar de croitorie deosebit, de o mașină de cusut profesională sau de orice alt produs de mercerie, alege Bro Rom!

 

Sursă: admarks
Sursă foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply