Brelocuri de chei, modele de toamnă

0

Câteodată lucrurile minore, cum sunt banalele brelocuri de chei, dacă sunt suficient de simpatice și au măcar o mică utiliate, îți fac viața cu mult mai simplă și mai frumoasă decât ți-ai putea imagina. Fiindcă ne află în ultimele zile de noiembrie, îți prezint câteva modele perfect asortate cu toamna
Dacă îți este greu să-ți diferențiezi mănunchiul de chei, de al celorlalți membri ai familiei, sau doar vrei un ornament drăguț, bun și pentru ghiozdane, genți, atunci încercă să faci brelocuri. Materialele sunt la îndemâna oricui și nu costă prea mult. De fapt, poți să și refolosești unele dintre el. Mai precis ai nevoie de resturi de fetru, vatelină, foarfecă, ac și ață asortată, adeziv de contact,  inel de chei și lănțișor sau panglică.
Procedura este extrem de simplă, după ce alegi un model care te inspiră, decupezi piesele din fetru sau ce alte materiale mai groase ai la îndemână, coși pe margine pe trei sferturi, adaugi umplutura, coși sfertul rămas, având grijă să fixezi agățătoarea (lânțișor sau panglică), lipești cu adeziv de contact elementele foarte mici, gen nas, ochi, buline și gata! Acum știi ale cui sunt cheile, ghiozdanul sau ce alte obiecte mai intenționezi să decorezi cu aceste brelocuri.
Mult succes!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply