Un nou frigider cu patru usi si mai mult spatiu pentru organizare

0

Noul frigider French Door cu patru usi si adancime redusa ofera posibilitatea de a depozita mai multe alimente si de a le mentine proaspete mai mult timp.

Modelul French Door de la Samsung a fost proiectat pentru a raspunde nevoii tot mai mari existente in randul consumatorilor de a avea un spatiu mai mare de stocare.
Mai mult spatiu de organizare
Acest nou model de frigider Samsung ofera un spatiu generos de stocare, de 540 de litri, care este proiectat special pentru a ajuta consumatorii sa isi organizeze alimentele foarte eficient.  
Flexibilitate si confort 
Frigiderul French Door cu patru usi si adancime redusa este dotat cu un raft pliabil. Acesta ofera consumatorilor posibilitatea de a obtine in doar cateva secunde un spatiu suplimentar de depozitare pentru recipientele inalte. In acest fel, spatiul de depozitare este marit, iar cel nefolosit este minimizat. 
Sertarul Coolselect Zone
Frigiderul este dotat si cu un sertar Coolselect Zone, amplasat la nivelul blatului de bucatarie, pentru un aspect cat mai elegant. Sertarul are patru setari distincte de temperatura programate implicit, oferind utilizatorilor posibilitatea de a o alege pe cea potrivita pentru continutul sertarului: carne si peste (-1°C), băuturi (1°C), snack-uri (3°C) si vin sau aperitive pentru petreceri (5°C).
Design elegant
Frigiderul Samsung French Door este creat pentru a potrivi perfect in toate bucatariile, indiferent de stil. 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply