Cum pastrezi corect alimentele in frigider

Cum pastrezi corect alimentele in frigider

| |
Distribuie articolul pe:

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa pastrezi pentru mai mult timp alimentele proaspete in frigiderul tau.

Produsele feliate trebuie asezate pe raftul din mijloc, intr-un recipient inchis. Temperatura optima pentru stocare este intre 3° si 5° C, iar umiditatea trebuie sa fie 80%.
Pestele trebuie pastrat pe raftul de jos, ambalat in folie alimentara sau staniol, la o temperatura intre 0° si 2° C, cu o umiditate de 85%. Astfel, acesta nu se va scurge peste alte alimente.
Locul ideal pentru stocarea branzei maturate este pe raftul de sus, ambalata in hartie alimentara, pergament sau o carpa curata. Este recomandat sa fie pastrata la o temperatura intre 2° si 5° C, cu o umiditate intre 65% si 70%. 
Carnea trebuie amplasata pe raftul de jos, ambalata in folie alimentara sau staniol, la o temperatura intre 0° si 2° C si o umiditate de 85%. 
Legumele trebuie pastrate in pungi perforate la temperaturi intre 1° si 8° C, cu o umiditate intre 85% si 45%. Locul corect este in compartimentul de jos, de sub rafturi. 
Citeste si: Unde punem frigiderul.

Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: