Televizoarele inteligente, mai mult decât niște televizoare: acum te pot ajuta și la telemuncă sau școală online

0

Schimbările pe care le-am experimentat în ultimul an ne-au arătat o accelerare în digitalizarea și implementarea muncii și a studiului de acasă, care datorită tehnologiei ne-a permis să menținem productivitatea.

Dispozitive precum televizorul și telefonul mobil au devenit aliați importanți dacă le valorificăm la maximum funcționalitățile, care ne permit să facem ziua de muncă și zilele de școală mai confortabile.

Profitând de diferitele funcții ale unui televizor inteligent, care merg dincolo de a ne permite să ne bucurăm de cel mai bun divertisment, ne este mai ușor să lucrăm sau să studiem cu un confort mai mare, ceea ce generează performanțe mai mari.

Televizoarele inteligente ne permit să proiectăm conținutul telefoanelor mobile, computerelor și tabletelor, să analizăm documentele sau prezentările într-un mod mai confortabil și mai cuprinzător, să transformăm televizorul în instrumentul nostru fundamental pentru prezentări și videoconferințe.

Tehnologia unui tv smart se caracterizează prin faptul că vă permite să vă conectați dispozitivele între ele și să aveți acces la ele de la un singur dispozitiv. De exemplu, multe televizoare inteligente au tehnologie de acces la distanță care permite controlul direct al dispozitivelor conectate la televizor. În acest fel, puteți accesa computerul de birou de la televizorul de acasă sau puteți conecta o tastatură și un mouse la computer și puteți vizualiza conținutul dvs. pe ecranul televizorului. Acest acces se poate face prin conectarea televizorului la rețeaua wireless.

În plus, tehnologia Smart TV-urilor vă permite să vă conectați cu ușurință la Office 365 în cadrul Remote Access, având posibilitatea de a livra documente și de a continua să lucrați la proiecte de grup de la distanță de acasă.

În anumite referințe Crystal UHD 4K și în toate referințele QLED 2020, Samsung, de exemplu, include funcția Dual Screen, în care puteți viziona simultan conținutul televizorului și puteți proiecta conținutul telefonului mobil în timp ce vă bucurați de un program de televiziune. Ambele conținuturi pot fi vizualizate simultan pe același ecran.

În cele din urmă, cu aplicația Easy Connection de pe computer, vă puteți conecta la contul dvs. Samsung, iar televizorul se va conecta automat la computer, făcând munca sau studiul într-un grup din sufragerie mai confortabil, ușor și agil.

Așadar, televizoarele inteligente devin chiar și mai inteligente de la o generație la alta. Producătorii tv au înțeles cu mult timp în urmă că nu pot câștiga lupta cu alte platforme de divertisment, mai performante, decât adaptându-se noilor tendințe și noilor tehnologii. Așa se face că, acum, un televizor este mult mai mult decât un simplu aparat electronic pe care putem urmări programe tv, așa cum nici telefonul mobil nu mai este de mult doar un telefon care să ne ajute să dialogăm prin voce cu persoane aflate la distanță.

Odată cu telemunca și cu școala online, telefoanele, tabletele sau laptopurile au devenit și mai importante decât erau. Lor li se poate alătura oricând un TV smart, care poate prelua multe din funcțiile acestora, după cum am arătat mai sus, pentru a face lucrurile mai ușoare.

 

Sursă: Agenția WinMedia

Sursă foto: eMAG

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply