Tavanul elastic, o solutie pentru bucataria moderna

0

Tavanul elastic, o solutie pentru bucataria moderna

Daca te-ai saturat sa tot zugravesti tavanul din bucatarie pentru ca este inestetic de la aburii formati in acest spatiu sau pentru ca mai prezinta urmele unei vechi inundatii, ai acum o solutie pentru bucataria moderna: tavanul elastic / sau extensibil. Articolul din continuare, tavanul elastic, o solutie pentru bucataria moderna va incerca sa iti prezinte o alternativa moderna.

Putina istorie. Folosite de circa 40 de ani in Occident, la noi au inceput sa fie montate prin 1999 de Barisol. Si dupa multi ani de zile aspectul lor este impecabil. Dar care este secretul lor? Materialul din care sunt fabricate este unul elastic, rezistent, antistatic si are aspect lucios. Se curata foarte usor, se poate adapta diverselor spatii, poate fi decupat fara a se rupe, pentru montarea spoturilor, a corpurilor de iluminat si a altor echipamente (spre exemplu, hota).

Citeste si: Idei creative pentru o bucatarie practica.

Rol de protejare. Rolul decorativ este garantat, mai ales ca poate ascunde si tevi sau trasee electrice inestetice. Dar este si un excelent izolator in caz de inundatie, apa se acumuleaza in membrane, formeaza o punga, pe care nu o rupe si nu o deterioareaza, in plus, protejeaza restul obiectelor din bucatarie de inundatie.

Variante de culoare. Tavanele extensibile se comporta ca o bariera impotriva aburilor proveniti in urma activitatilor de preparare a mancarii in bucatarie, protejand suprafata tavanului si structura acestuia. Membranele sunt disponibile in peste 90 de variante de culoare, deci se pot asorta usor cromatic.

Citeste si: 10 accesorii esentiale pentru bucatarie.

Cum se monteaza. Se monteaza uscat, deci fara materiale de lipire sau zidarie, fiind prins intr-o rama speciala, mascata ulterior de membrane elastic. Nu este necesar un proiect, ci doar de comanda la firma specializata, care faca masuratorile, asigura transportul si montajul.

Tavanul elastic este o solutie pentru bucataria moderna!

Text: Ioan Serban.
Foto: Thinkstock.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply