Solutii pentru baile moderne

0

mobilarea-baiiMască pentru lavoar și două sertare glisante Godmorgon. Dimensiuni: 60x47x58 cm. Preț: 399 lei. www.ikea.ro

Solutii pentru baile moderne. Am făcut o selecţie cu cele mai noi soluţii de pe piaţa românească pentru mobilarea băilor. Concluzia? Indiferent de spaţiul de care dispui, vei găsi mobilier la preţuri variate.

Citeste si: Idei exotice pentru baie.

Solutii pentru baile moderne. Bugetul joacă, de cele mai multe ori, rolul cel mai important în alegerea mobilierului de baie, iar imediat după acest aspect vine dorința cumpărătorilor de a economisi spațiu. IKEA a fost, probabil, primul producător care a încercat să educe piața de la noi în ideea economisirii de spațiu și a organizării acestuia.

Tot în acest sens, Mugurel Horia Rusu, director general Hornbach România, a subliniat că „economisirea spațiului în amenajările interioare a devenit un criteriu de achiziție din ce în ce mai important în rândul celor care își renovează locuințele, lavoarele montate pe blat și cele încadrabile fiind preferate de clienții Hornbach”.

mobilarea-baii1

Program de baie  Swing: lavoar din marmură minerală, sistem de iluminare  pentru lavoar, dulap cu oglindă cu trei uși, două polițe de sticlă  cu LED, suport pentru prosoape. Preț la cerere. www.kika.ro

Citeste si: Cum alegi prosoapele din baie.

Solutii pentru baile moderne. Esențiale în economisirea spațiului din baie sunt următoarele: sertarele adânci, rafturile montate deasupra oglinzilor sau pe colțuri, banchetele sau cutiile unde poți depozita prosoape și produse pentru igienă.

mobilarea-baii2De asemenea, o oglindă cu dimensiuni generoase în baie îți va crea senzația de mai mult spațiu, iar varianta în care ai dulap cu oglinda lipită este și mai practică.

Citeste si: Cum alegi faianta pentru baie.

Solutii pentru baile moderne. În ceea ce privește mobilierul, îți recomandăm să alegi modelele cele mai simple, dar la calitatea cea mai bună. În acest fel, vei avea garanția unui produs bun care nu se va uza ușor.

 

Mobilier de baie New Medeea cu două sertare. Dimensiuni: 77x43xH 50 cm. Preț: 388,33 lei. www.romstal.ro

Articol aparut in revista Casa si gradina.
Foto: PR, firmele mentionate.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply