Solutii de uscare a hainelor pentru spatii mici

0

Daca spatiul nu-ti permite amplasarea unei masini de uscat rufe si vrei sa ai rapid haine uscate, ia in considerare alternativa uscatoarelor pliabile, cu husa termica. Preferi uscarea la aer curat? Iti propunem o varianta originala.

Uscatoarele cu husa termica

Sunt dispozitive ce nu necesita mult spatiu in timpul functionarii, iar dupa utilizare se strang precum o umbrela!

Uscatorul Air-ODry, prevazut cu pompa de aer cu putere de 800W, costa 209 lei si poate usca hainele intr-o singura ora. Disponibil la: www.telestarshop.ro.  

Un turbouscator (foto 2) are o capacitate maxima de 8 kg si usuca in doua ore cinci kg de haine. Acest lucru se datoreaza unui radiator care, in combinatie cu un dispersor de circulatie a aerului si mai multe orificii de iesire a aerului, mentine in interiorul husei termice o temperatura de 75ºC.

Adio haine sifonate!

In timpul uscarii, aerul fierbinte este insuflat prin partea inferioara, fiind apoi imprastiat de dispersorul termic spre partea superioara. In plus, rufele sunt partial sterilizate de bacterii pe parcursul uscarii datorita nivelului temperaturii din interiorul husei termice. Poate fi utilizat si ca aeroterma. Disponibil la: www.terdens.ro, la pretul de 339 lei.

Alternativa la stativele standard

Care in timp ruginesc si ocupa mult spatiu pe pardoseala, este uscatorul pliabil Brabantia WallFix. Se fixeaza pe perete si poate sustine hainele intregii capacitati a masinii de spalat, insumand o lungime a laturilor de 25 m. Materialul anticoroziv din care este confectionat ii confera rezistenta sporita la cele mai aspre conditii atmosferice. Disponibil la: www.brabantia.com.


Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Roxana Popescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply