Sfaturi pentru un frigider organizat

0

Curățarea și organizarea frigiderului sunt activități pe care cu toții le evităm, și pe care le amânăm pe cât de mult posibil. Dar vine o vreme când constați că nu mai ai încotro…

Iată câteva sfaturi pentru un frigider organizat:

Începe prin a scoate totul afară, fă curat prin rafturi și sertare și după ce ștergi rafturile cu un șervet uscat și dezinfectant universal (alege unul potrivit pentru suprafețe care intră în contact cu mâncarea), pune totul la locul său. Ultima parte este cea care cauzează probleme, deci să sperăm că aceste sfaturi în plus de pot ajuta.

Folosește suporturi pentru ouă.
Majoritatea frigiderelor vine cu suport pentru ouă atașat dar ar trebui să cumperi unul în plus dacă vrei să faci diferența. Există suport pentru ouă cu 15 locuri, cu mânere încorporate și cu un capac tare care-ți permite să așezi mai multe ouă sau alte lucruri pe el. După ce muţi ouăle din carton în suportul frigiderului, poţi scrie cu markerul pe ele data expirării.

Un raft cu eticheta „mănâncă-mă ”.
Când ai multă mâncare în frigider, este ușor să fi distrasă și să permiți unor alimente să se strice sau să expire. Ăsta este motivul pentru care ar trebui să ai un raft din frigider, pe care să pui eticheta “mănâncă-mă” sau “expir curând” . Aici așezi alimentele care vor expira curând, pentru a le vedea și a le consuma mai repede.

Folosește etichete.
Etichetele ajută indiferent de ceea ce vrei să organizezi. În frigider, poți pune etichete pe coșuri, cutii, borcane și sticle, pentru a știi ce se află înăuntrul lor. Astfel, este mai ușor de identificat conținutul fără a mai trebui să te uiți înăuntru.

Păstrează ordinea printre fructe.
Știi cât de frustrant este să cauți fructe în capătul frigiderului, motiv pentru care ar trebui să încerci un suport pentru fructe.

Suport pentru cutiile de suc sau bere.
Dacă vrei să-ți pui cutiile de suc pe rafturi, aranjate pe rânduri, vei irosi mult spațiu folositor. În schimb, caută un suport pentru ele pentru a economisi spațiu.

Fă ordine în cutii și în tăvițe.
Depozitarea lucrurilor în recipiente transparente este practică, mai ales în frigidere. Face ca identificatul și extrasul alimentelor foarte să fie ușoare. Depozitarea fructelor și ale altor alimente în cutii și tăvițe este perfectă pentru crearea spațiului.

Suporturi pentru sticle.
Când nu mai este spațiu pe rafturile de pe ușa frigiderului, poți așeza sticlele de vin orizontal pe rafturi, dar ai nevoie de suporturi speciale pentru a nu-ți face griji din cauza faptului că s-ar putea rostogoli și sparge.

Scrie niște liste cu marker nepermanent.
Dacă ești organizată din fire, s-ar putea să-ți placă ideea de păstra la vedere tot ce ai în frigider. Îți poți transforma ușa frigiderului într-o tablă și poți face o listă cu toate alimente din frigider, organizându-le pe categorii. De asemenea, face mai ușoară întocmirea listei de cumpărături.

Deschizător de sticle.
Mulți preferă să-și acopere frigiderul cu magneți de toate formele și mărimile. Dacă tot faci asta, poți pune și niște dispozitive utile, cum ar fi un deschizător de sticle cu magnet.

Magneți distractivi.
Desigur, nu trecem cu vederea accesoriul evident pentru frigider: eternul magnet. Îți pot sugera, dacă tot vrei să-ți pui magneți pe frigider, să alegi un design interesant și ieșit din comun.

Recipient magnetic pentru mirodenii.
Poți folosi recipientul magnetic pentru mirodenii pentru a lăsa puțin spațiu liber pe raft și pentru a-ți decora frigiderul. Le poți aranja după bunul plac, deci fii creativă.

Citeste si:

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply