Secretele unei vacanțe reușite I

0
www.pixabay.com
Dragă cititorule,
Se apropie vara și vacanța pe care o așteptam cu nerăbdare., de aceea l-am rugat pe domnul Lucian Boronea, General Manager Accent Travel & Events să ne ofere câteva sfaturi pentru un concediu reușit.
Ce destinații preferă în ultimii ani românii pentru petrecerea vacanțelor și care sunt tendințele în această privință? Ce tip de turism prevalează?
Merită menționat faptul că tot mai mulți turiști descoperă sau redescoperă România, atât litoralul românesc, cât și stațiunile balneare. Și aici cifrele vorbesc de la sine: agenția noastră a înregistrat o creștere de peste 19% a vânzărilor pentru turismul intern față de anul trecut. Iar trendul se păstrează ascendent și datorită voucherelor de vacanță oferite angajaților, dar și datorită faptului că s-au construit unități de cazare noi, s-au modernizat facilitățile hoteliere, s-a dezvoltat conceptul de „all inclusive” și pe litoralul românesc, s-a pus accent pe facilitățile oferite familiilor cu copii și pe facilitățile de wellness și relaxare. În rest, românii preferă în continuare să călătorească în Grecia, Turcia, Spania, destinațiile clasice din Europa.
Cum putem beneficia de prețuri mai avantajoase la pachetele turistice?
Prima opțiune pe care turiștii o au la dispoziție pentru a beneficia de vacanțe cu prețuri reduse sunt ofertele early booking. Conceptul de early booking prezintă numeroase avantaje pe care noi le promovăm cu prioritate: prețurile pachetelor turistice scad cu până la 40%, chiar 50%, pachetele includ gratuități și oferte speciale: nopți gratuite, reduceri sau 100% gratuitate pentru copii. În plus, turiștii au la dispoziție o gamă diversificată de oferte, disponibilități variate în destinațiile și hotelurile preferate. Conceptul permite și plata în rate: în momentul în care se face rezervarea, turistul trebuie să plătească doar un avans, urmând să achite ulterior diferența. Din fericire, conceptul de early booking nu mai este deloc străin turiștilor români. Vânzările în perioada de early booking au crescut cu 25% în anul 2017 față de anul 2016 pentru agenția noastră. A doua variantă pe care turiștii o au la dispoziție pentru a beneficia de reduceri substanțiale sunt ofertele last minute. De aceea încurajăm dezvoltarea unei relații bune cu un consultant de turism profesionist care poate „vinde ponturi” turistului.
Continuarea acestui articol o puteți citi aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply