Relaxare la Marea Neagră I

0
www.cristiniculescu.com

Dragă citorule,
Atunci când au discutat posibilitatea realizării unei noi investiții, soții Mihai s-au gândit la achiziționarea unui apartament în Constanța.
Acest apartament urma să fie amenajat și dat în folosință ca spațiu de cazare tuturor turiștilor dornici să petreacă un concediu în familie, pe litoralul românesc, într-o atmosferă intimă și relaxantă. Gazda noastră, Georgiana-Mădălina Mihai, s-a nascut în frumosul oraș-port din estul României, simțindu-se întotdeauna atrasă de farmecul irezistibil al Mării Negre. Știa încă de la început, atunci când s-a gândit să realizeze această achiziție, că locuința pe care dorea să o cumpere nu avea să fie mare, însă principala sa calitate trebuia să fie reprezentată de priveliștea minunată asupra liniștitei întinderi azurii a mării.

www.cristiniculescu.com

La mai puțin de un sfert de ora distanță, mers pe jos, de centrul istoric, cei doi soți au vizionat într-un bloc cu zece etaje, un apartament cu două camere, la ultimul nivel, dotat cu un generos balcon, de nouă metri lungime, cu vedere spre portul orașului. Mădălina și-a dat seama imediat că aceasta va fi alegerea sa, poate și datorită unui impuls nostalgic, vizavi aflându-se liceul pe băncile căruia a învățat timp de patru ani. Totul s-a petrecut relativ rapid, în luna decembrie a anului trecut fiind puse la punct actele, în luna ianuarie pornind deja lucrările de amenajare. Apartamentul, ce măsoară 46 de metri pătrați, trebuia să fie renovat până pe data de întâi mai, pentru a putea primi cei dintâi turiști, odată cu deschiderea sezonului estival pe litoral. Mădălina, printre ale cărei pasiuni se află și designul interior, s-a implicat mult în acest proiect, căutând să dezvolte o temă cu caracter maritim, în care să predomine decorațiuni și elemente specifice pescuitului și navigației, insistând pe nuanțe plăcute, de albastru și alb. Ambii soți sunt cadre militare active, locuind în Capitala, fiind cumva clar, încă de la început, faptul că acest apartament va fi doar destinat închirierii. Ștefan-Matei, fiul celor doi, în vârstă de un an și nouă luni, s-a născut la București, însă a locuit mai mult timp la Constanța, împreună cu mama sa, Mădălina beneficiind în perioada concediul post-natal și de ajutorul părinților, pentru a putea superviza mai îndeaproape lucrările de renovare. „Am cumpărat apartamentul, care avea inițial două camere, la un preț de aproape 43.000 de euro, cu ajutorul unui împrumut bancar și l-am recompartimentat în două dormitoare și un living cu bucătărie open space.
Continuarea acestui articol o puteți citi aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply