Proiecte DIY simple pentru weekend

0

Ai ceva timp liber weekend-ul acesta? Perfect, îl poți folosi pentru aceste proiecte DIY, care nu te vor costa prea mult, dar care vor schimba aspectul întregii camere.

Vopsește o piesă de mobilier

Ai o comodă sau o noptieră în stare bună, dar care arată plictisitor? În loc să o înlocuiești, o poți revopsi pentru a-i da din nou viață. Nu ai nevoie de multă vopsea (poate chiar ai deja puțină rămasă de la un alt proiect) și nici de talent, operațiunea fiind simplă.

Un plus de personalitate camerei de zi

Ți se pare că living-ul tău nu prea are personalitate, parcă îi lipsește ceva? Decorează unul din pereți cu fotografii de familie sau un tablou găsit la un târg de vechituri.

Creează un ghiveci original

Poți folosi un glob pământesc vechi tăiat în două, o colivie pentru păsări, un butuc de lemn sau orice altceva vrei. Lasă-ți imaginația la joacă… sau inspiră-te de pe Pinterest.

Cuiere ieșite din comun

Pentru un plus de eleganță, fixează pe perete rame foto goale în jurul cuierelor, ca în imaginea de la mai jos.

Soluții de depozitare

Dacă apartamentul sau casa în care locuiești nu este suficient de mare pentru nevoile tale, profită de orice spațiu mort pentru depozitare. Un mod simplu de a face asta este cu ajutorul a câteva etajere pe un perete gol.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply