Plante într-un spațiu mic. Soluții care funcționează

0

Poți avea plante într-un spațiu mic! Plantele (și natura în general) ne fac mai fericiți, ne calmează, ne ajută să fim mai relaxați și productivi. Dacă vrei să ai și tu plante în locuință, dar spațiul este prea mic, citește sfaturile noastre, pentru că există soluții pentru oricine!

Plante în jurul ferestrelor

Oricât de mic ar fi pervazul tău, câteva chivece de dimensiuni foarte mici vor avea loc. În plus, cine spune că trebuie să ținem plantele doar sub fereastră? Fixează rafturi scurte pe verticală în stânga sau dreapta ferestrei – acesta este oricum un spațiu „mort”, pe care nu îl folosești.

A post shared by Succulents Box (@succybox) on

Plante pe o bordură pentru fotografii, într-un spațiu mic

Bordurile pentru fotografii pot fi fixate oriunde: deasupra biroului, pe hol, în bucătărie sau pe peretele din fața patului, pentru a avea o priveliște frumoasă dimineața. Din nou, poți alege ghivece de dimensiuni mai mici, pentru a încăpea mai bine.

A post shared by Katie Branch (@branchabode) on

Plante în cuier, cu sisteme de protecție

Sună ciudat, nu-i așa? Totuși, e o soluție simplă, iar aspectul este deosebit. Alege un ghiveci care se poate atârna, precum cel din poza de mai jos.

A post shared by Jade ? (@jade.six.by.the.sea) on

Plante comestibile în ghivece mici

Ne referim bineînțeles la fructe și legume, pe care le poți cultiva singur, pe balcon sau orice pervaz al locuinței. Nu omite plantele aromatice. Cresc foarte ușor, nu au nevoie de condiții deosebite, se simt foarte bine și în ghivece mici și sunt și foarte folositoare, pentru că le ai mereu la îndemână.

A post shared by Malin L Wersén (@henriksbo) on

 

Citește și: Plante care rezistă fără lumină /Arta din grădină: Chaumont sur Loire

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply