Placari ceramice in baie – modele XXL

0

Placari ceramice in baie – modele XXL. Poți găsi loc în baia ta pentru un afiș expresiv sau un poster, chiar dacă au nevoie de un alt suport decât cel standard (de hârtie). Multe colecții de plăci ceramice decorative îți propun compoziții de mari dimensiuni, cu teme prestabilite sau la alegere (cu imprimare digitală). Optează pentru placări ceramice inedite, extinse pe tot peretele, și vei obține un decor original. Îți propunem câteva exemple cu asemenea modele de placari ceramice.
Citește și Idei exotice pentru baie.
1.Dacă ești îndrăgostiti de peisaje și decoruri naturale, alege desenul mural din colecția My Print (brand Dune), realizat prin imprimarea digitală a plăcilor ceramice. Dimensiuni variate. Disponibil la  SSAB.

placari ceramice
Decora mural printat digital. Foto: SSAB

2. Asemenea benzilor desenate, cu mesaj și impact vizual puternic este panoul artistic Waiting You (brand Sicis, colecția Fumetto), realizat manual din mozaic din sticlă. L 250 x l 250 cm. De la A[r]telier Design.
Citește și Modele de mozaic pentru baie.

placari ceramice
Panou artistic Waiting You. Foto: Sicis

3.Este senzual și potrivit pentru un ambient romantic. Decorul din colecția Secret (brand ABK Ceramiche) este format din nouă plăci. L 225 x l 90 cm. Îl poți comanda la Edil-Italy.

placari ceramice
Decor din colectia Secret. Foto: Edil-Italy

Citește și Cum alegi faianta pentru baie.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 12/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply