Pasteluri delicate pentru o fetiță fermecătoare

0

 

 

În zona de odihnă se regăsesc: lustra de la Mis en Demeure (2.482 lei), patul de la brandul Woodwork (3.432 lei). Țesătura baldachinului este de la Designers Guild (391 lei/ml/l 300 cm). Toate pot fi achiziționate prin La Maison

Camera se află la etajul unei superbe vile, pe care noi am prezentat-o în detaliu în numărul din august al revistei. De ambientarea ei s-a ocupat echipa de la La Maison, care a adaptat conceptul general al decorării locuinței la vârsta și nevoile micuței.

Tapetul în dungi, care marchează anumite elemente arhitectonice,  este din colecția Signature, o creație Ralph Lauren pentru Designers Guild. Prețul este de 374 lei/rola/L 1.000 x l 52 cm, îl poți cumpăra de la La Maison.

Astfel, contextul a fost gândit dintr-o perspectivă clasică, dar cu detalii contemporane, care îndulcesc întregul cadru. Deoarece suprafața camerei este una generoasă, designerii La Maison au decis să creeze două zone, foarte discret individualizate. Aceștia au construit o trecere de nivel, care delimitează fin zona de odihnă de cea de joacă și de studiu.

Finisajele au fost alese în consonanță cu cele existente în vilă, și anume același tip de parchet a fost montat în întreaga locuință, iar pereții au fost îmbrăcați tot în tapet, dar într-o nuanță și cu elemente grafice specifice vârstei fetiței. Corpurile de iluminat au linii elegante, ce aduc acea prețiozitate specifică palatelor în care locuiesc prințesele, la care orice micuță visează. Prezența baldachinului aparent su-bliniază într-o manieră actuală acest demers estetic de restilizare și aducere în actualitate a unei încăperi princiare.

  

Draperia cu model vesel este de la brandul Harlequin. Modelul Pick N Mix face parte din colecția What a Hoot și costă 206 lei/ml. Țesătura din bumbac are lățimea de 137 cm și este disponibilă prin La Maison.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

Pasteluri delicate pentru o fetiță fermecătoare este titlul unui articol publicat în revista Casa Lux/februarie 2017.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply