Organizarea casei cu ladite pentru zarzavaturi

0

Ne-am gandit sa te ajutam la organizarea casei cu ladite pentru zarzavaturi!

ladite pentru zarzavaturi

Stim ca mereu v-ati dorit un spatiu in care sa va organizati materialele de lucru sau sa aveti lucrurile asezate pe categorii, fiecare intr-un spatiu bine definit. Cateodata, daca sunteti atenti la obiectele care va inconjoara, un banal drum la piata va poate oferi solutia: ladite pentru zarzavaturi!

Astfel, in detrimental cutiilor de carton, puteti opta pentru ladite pentru zarzavaturi din lemn, pe care comerciantii vi le vor oferi cu placere. Inainte de a le procura, ganditi-va la ce doriti sa depozitati in ele si astfel veti sti de ce dimensiuni de ladite aveti nevoie. Odata ce aveti laditele, le puteti depozita intr-o etajera metalica calculand inaltimile rafturilor in functie de ladite. Folositi o bormasina pentru a monta coltare metalice sub rafturi pentru o rezistenta mai buna la greutate.

Pregatiti zona de lucru intinzand o folie de plastic sau ziare. Slefuiti cu smirghel marginile acestor ladite pentru zarzavaturi pentru a elimina asperitatile si aschiile si veti obtine o suprafata neteda.

Ladite pentru zarzavaturi colorate

Amestecati vopseaua de ulei in cutie pentru omogenizare si vopsiti cutiile pe toata suprafata lor cu un rulou textil. Vopsiti-le si la interior si pe partea inferioara pentru o protectie impotriva umezelii. Folositi o pensula subtire cu vopsea pentru colturi si zonele greu accesibile de la margini si de la imbinarile interioare ale laditelor.

Odata uscata vopseaua, puteti sa incepeti sa taiati cu o foarfeca hartia de ambalaj. Lipiti hartia pe cutii cu lipici pentru hartie, uscat sau lichid, dar aveti grija sa folositi o racleta la lipire pentru a elimina aerul ramas sub hartie, astfel se vor usca uniform.

Odata uscate in aceste ladite pentru zarzavaturi, puteti depozita in ele in ordine tot ce doriti si chiar le puteti face etichete care sa va indice mai usor ce contine fiecare. Pentru infrumusetarea etajerei, o puteti imbraca intr-un material textil; acesta va trebui cusut in cateva puncte pentru o fixare de durata. Puteti folosi aceste ladite oriunde in casa, de la debarale, spatii pentru depozitarea incaltamintei, in camera copiilor, pentru jucarii, sau sub birou, pentru depozitarea hartiei pentru imprimanta.

Text: Ioana Imecs

Foto: Corneliu David

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply