Odorizante naturale de toamna pentru casa

0

odorizante naturale de toamnă (3)A ce miroase toamna? A mere coapte și gutui, a flori de toamnă, cu parfum amărui, a cuișoare, a fum de frunze și a pamat ud. Toate combinate pot să-ți ofere odorizante naturale de toamnă pentru casă.

Începe prin a decide cu privire la mirosuri care îți plac și ca felul în care ți-ar plăcea să miroasă aceste odorizante naturale de toamnă pentru casă.

Aromă de scorțișoară și citrice. Taie în felii 1-2 portocale, adaugă 3-4 bețe de scorțișoară și o linguriță de cuișoare întregi. Pune câteva picături de extract de mentă. Pune totul într-un borcan de 800 de mililitri, adaugă apă distilată, înfiletează bine capacul și fierbe-l într-o oală cu apă, ca pe conserve, la foc mic, timp de o ora. Lasă-l să se răceasca bine, si să se decanteze conținutul. Lichidul limpede se pune într-un pulverizator și se folosește pentru parfumarea aerului în casă.

Citeste si: Aroma de lavanda

Lavandă și lămâie. Taie în felii 2-3 lămâi, adaugă o lingură de miere, o lingură de extract de vanilie și o lingură de ulei esențial de lavandă. Umple borcanul cu apă și fierbe-l. Lichidul care se formează, după răcire și decantare se pulverizează pentru a parfuma casa și este unul din cele mai placute odorizante naturale de toamnă pentru casă.

Citeste si: 6 moduri sa scapi de mirosurile neplacute din casa

odorizante naturale de toamnă (2)Poți fierbe aceste ingrediente în ulei de parafină (topește o lumânare albă, fără miros).

Fierbe recipientul în apa, vreme de o ora, la foc mic. Lasă să se decanteze și umple cu parafina lichidă un vas în care ai pus un fitil pentru lumânări. Vei avea lumânări parfumate și odorizante naturale de toamnă pentru casă.

Citeste si: Arome naturale in casa ta

Poți face lumânări parfumate adaugând ulei esențial în parafină topită. Pune parafina în straturi, cu diferite arome sau o poți amesteca după cum îți place. Poți avea lumânări cu aromă de delicioasă de levănțică, vanilie sau dovlec copt.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply