Locuri de relaxare in gradina

0
Foto: Kettal
Foto: Kettal

Locuri de relaxare in gradina – Pentru a întâmpina cu inspirație momentele de răgaz asortate fiecărei veri, organizează în grădină propriul colț de rai. Alege o temă, fii creativ și păstrează coerența stilistică fie că te încântă un decor cu influențe orientale, exotice, fie că preferi unul modern.

Luând în considerare amplitudi­nea spațiului și configurația aces­tuia, poți amenaja un loc magic. O terasă restrânsă, placată elegant cu piatră, poate beneficia de un ansamblu de mobilier șic, cu influențe urbane. Metalul sau aluminiul, vopsite mat, devin prezențe nobile în compania tonurilor ponderate de gri.

Accesorizează cu perne, însă nu renunța la minimalism într-un decor modern. Pe de altă parte, poți sublinia spiritul jucăuș al unei terase ample cu alei și ronduri de flori printr-o compoziție eclectică amplasată natural într-o zonă cu pietriș, ce îmbină printuri și culori vesele, de vară. Un ansamblu complex, cu aer oriental va fi pus în valoare de bogăția decorativă specifică acestui stil: nenumărate perne imprimate, com­po­ziții cu fructe și flori.

Foto: Kettal
Foto: Kettal

Canapeaua (L 264 x l 91 x h 76 cm) și măsuțele de cafea (diametru 48-135 cm) fac parte din colecția Mesh, realizată de designerul Patricia Urquiola pentru brandul Kettal. Produsele sunt disponibile prin Innova Interiorism, cu prețul la cerere.

Foto: Dedon
Foto: Dedon

Vei obține o atmosferă exotică și un design cool dacă alegi materiale naturale și finisaje brute. Contrastul lucios-nefinisat este de mare efect, așa că accentuează-l: plachează podeaua cu rășină epoxidică imaculată și intervino apoi cu detalii din lemn natur brut. Mobilierul din rattan, cu forme compacte și perne uni, este un must! Colecția Lounge, brand Dedon, este disponibilă pe www.miliashop.com.

Foto: Paola Lenti
Foto: Paola Lenti

Amplasează pe o punte din lemn un colț de recreere cu aer tropical și folosește corpuri modulare cât mai joase (canapele Orlando, măsuțe Heron, brand Paola Lenti). Jonglează cu formele drepte sau rotunde, pentru dinamism, însă păstrează unitatea cromatică. Un detaliu de efect este o umbrelă asimetrică (Ala, brand Paola Lenti) cu aer natural, ce pare realizată ad-hoc. Găsești produsele la Intro, cu prețul la cerere.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply