Idei de cadouri personalizate pentru femei și bărbați

0

Fiecare cadou pe care îl alegem pentru cei dragi nouă reprezintă un dar de suflet. Create cu pasiune și multă atenție la detalii, obiectele personalizate sunt alegerea perfectă atât pentru femei cât și pentru bărbați, indiferent dacă este vorba despre o zi de naștere, onomastică sau petrecere de nuntă. Atunci când îi oferi unei persoane un cadou personalizat ai ocazia să-i aduci multă bucurie nu doar prin prisma lucrurilor oferite, ci și a faptului că ai încercat să-i dăruiești emoție, inspirație și dragoste. Iată câteva idei de daruri care pot scoate în evidență particularitățile unei persoane:

Tablouri canvas

În ultima perioadă, tablourile canvas au devenit extrem de populare, în special datorită faptului că pot fi personalizate foarte ușor. Dacă știi că cel căruia vrei să-i faci o surpriză are o fotografie deosebită cu cei dragi sau adoră un anumit peisaj, o poți folosi ca să-i faci cadou un tablou minunată. Pe Inpride.ro vei descoperi că poza ta poate fi imprimată foarte ușor pe o pânză rezistentă, care totodată redă fidel toate detaliile, pentru a-ți oferi o operă de artă complet personalizată.

Căni personalizate

Deși un cadou destul de comun, cănile personalizate au farmecul lor prin mesajele pe care le transmit. Se potrivesc perfect și pentru o femei sărbătorită, dar și pentru un bărbat care se bucură de obiectele foarte personale. Iar cum ziua nu poate începe mai bine fără ceai, cafea sau ciocolată caldă, de ce să nu oferi în dar o cană cu mesaj amuzant sau nonconformist ori, dimpotrivă, cu un text emoționant?! Numeroase studii au demonstrat că designul recipientului din care oamenii obișnuiesc să-și savureze băutura preferată le influențează semnificativ starea, așa că nu nu-ți mai rămâne decât să alegi dintr-un infinit de posibilități de simboluri, texte, fotografii, jocuri de cuvinte sau culori pe care să le transformi într-un mesaj de suflet pe o cană.

Articole vestimentare

Cu siguranță nu ai cum să dai greș atunci când alegi o piesă vestimentară personalizată drept cadou! Tricourile care au ceva de spus sunt extrem de apreciate și chiar au devenit foarte populare în ultimii ani deoarece îi ajută pe oameni să iasă în evidență, să fie unice sau să comunice prin mesaje cu cei din jur. Aceste articole vestimentare sunt cele mai des întâlnite, însă poți opta și pentru șorțuri personalizate dacă vrei să-i faci un cadou memorabil unei persoane pasionate de bucătărie. Hanoracele, șepcile sau eșarfele se numără și ele printre piesele favorite, mai ales că, odată imprimate, se transformă într-un dar extrem de interesant.

Bijuterii și brelocuri

În categoria accesoriilor mici și delicate, ușor de purtat în mod constant, se numără bijuteriile și brelocurile. Lănțișoare cu numele partenerilor sau gravate cu data nunții, brățări cu mesaje speciale ori pandantive gravate, toate sunt ca o pecete eternă a dragostei unice. Bijuteriile personalizate sunt adorate în mod special de către femei, însă se dovedesc un cadou inedit și pentru bărbații care obișnuiesc să poarte diferite accesorii. La rândul lor și brelocurile se înscriu pe lista cadourilor de suflet care pot purta cu ele pretutindeni o fotografie memorabilă, o scurtă declarație de dragoste, un mesaj amuzant sau o dată importantă.

Perne personalizate

Un alt cadou clasic, dar de mare efect, sunt pernele personalizate. Obiecte decorative sau funcționale, acestea rămân întotdeauna la vedere și de aceea pot reprezenta o amintire minunată a unui cadou foarte special. De la o fotografie sau un colaj de poze până la nume, declarații de dragoste, mesaje ori citate impresionante, orice lucru poate fi imprimat pe o pernă simplă sau într-o formă inedită.

Există nenumărate obiecte ce pot fi personalizate pentru a le oferi celor dragi cadouri cât mai deosebite. Însă, atunci când alegi un anumit lucru trebuie să ții cont și de preferințele persoanei care va primi darul și să selectezi produse și mesaje ingenioase, care știi că o să-i aducă multă emoție și fericire. 

 

Sursă: Digital Workforce

Foto: Pexels

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply