Gradini vesnic verzi

0

Inspirati de valurile verzi ale marii si de castelele de nisip, proprietarii acestei gradini au ales sa-si amenajeze coltul verde intr-un mod cel putin neobisnuit: gardul de pe hotar a capatat o terminatie neregulata, apoi a fost imbracat in totalitate in iedera. In fata lui au fost plantate masive de cimisir si de lemn-cainesc pentru ca intreg ansamblul sa semene cu o faleza abrupta sau cu un val. Pentru a da unitate peisajului, au folosit aceeasi tehnica si pe unul din colturile casei, acolo unde iedera curgatoare se imbina cu arbustul vesnic verde tuns pe inaltime. Piesa de rezistenta este insa stratul de cimisir pitic, tuns artistic in forma de val. Nu le-a mai ramas decat sa umple aleile cu prundis de pe malul apei si sa isi amenajeze un colt de relaxare, folosind un mobilier asemanator acelora care se gasesc pe plaja.

Comentarii Facebook

comentarii

1 2 3 4

Leave A Reply