Gradina din bucatarie

0

Gradina din bucatarie – Cu verdele lor relaxant, cu parfumul fin și cu frunzele oferite pentru a-ți condimenta mâncarea, te vor cuceri imediat. Busuiocul, menta sau coriandrul sunt doar câteva dintre plantele pentru care merită să alegi unul dintre ghivecele sau vasele alăturate. Merita sa amenajezi o mica gradina in bucatarie, cu ajutorul unor ghivece/recipiente. In gradina din bucatarie vei avea mereu plante aromate proaspete la indemana. Iti facem cateva sugestii in acest sens:
Citeste si Suport cu plante aromatice.

Gradina din bucatarie
Seră PS 2014, realizată din oțel și material plastic. Foto: IKEA

1.Vei avea plante protejate cu sera PS 2014, închisă pe o latură, realizată din oțel și material plastic. L 45 x l 18 x h 45 cm. De la IKEA.

Gradina din bucatarie
Vas metalic Vintage Tin. Foto: ww.iloveshopping.ro

2.Are un aer vintage si se potriveste perfect intr-o bucatarie in stil provensal sau retro. Vasul Vintage Tin, pentru plante decorative, este realizat din metal. L 50,5 x l 29,5 x h 38 cm. Disponibil prin www.iloveshopping.ro.
Citeste si Bucatarie vintage.

Gradina din bucatarie
Turn decorativ pentru plante aromatice. Foto: www.gradinabakker.ro

3.Alege o formula completa si cumpara un turn decorativ pentru plante aromatice. Conține trei ghivece, tavă de scurgere și nouă pernițe cu semințe. L 22 x l 22 x h 40 cm. Il gasesti la www.gradinabakker.ro.

Gradina din bucatarie
Vase din teracotă, vopsite, pentru interior/exterior. Foto: kika

4.Sunt sic si pline de naturalete – vase din teracotă, vopsite, pentru interior/exterior. L 30 x l 13 x h 26 cm. De la kika.
Citeste si Recipiente nostime în bucătărie.

Articol preluat din revista Casa Lux nr 5/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply