Ghid de shopping: 8 decorațiuni pentru locuința ta la prețuri accesibile

0

Nimic nu definește mai bine personalitatea locuinței tale decât o serie de decorațiuni bine alese. Pentru a te ajuta să economisești timp, ți-am pregătit 8 sugestii la prețuri accesibile, pe care le poți găsi în magazinele din România.

Acest set de 3 decorațiuni din ceramică vitrificată aduce un plus de culoare în orice cameră din casă și este ideal în special pentru persoanele care au animale de companie care au tendința să roadă plante.

IKEA, 69.9 lei

Potrivit în birou sau living, acest glob pământesc de culoare neagră se potrivește în aproape orice locuință, însă îl recomandăm mai ales în cele amenajate în stil clasic.

Zara Home, 199 lei

Dacă spațiul pe care dorești să îl decorezi nu este prea mare, gândește pe verticală și folosește această tavă suspendată, foarte de efect.

Retro Boutique, 139 lei

Nicio casă nu este completă până când nu spune povestea celor mai frumoase momente trăite de cei care locuiesc în ea! De aceea, întotdeuna suntem în căutare de noi rame foto, precum cea de mai jos, confecționată din rășină.

HomeX, 67 lei

Decorațiunea craniu este un accesoriu deosebit, care te va ajuta să îți decorezi casa într-un mod cât mai nonconformist. Este realizată din sticlă reciclată, fiind o piesă plină de personalitate.

Mobexpert, 71 lei

Uneori, cele mai simple decorațiuni sunt și cele mai frumoase – cum ar fi acest ornament geometric.

Jysk, 14,99 lei

Dacă îți place astronomia, trebuie neapărat să ai acasă o replică de telescop vintage, precum cel de mai jos.

Exotique, 590 lei

Inspirată de artă barocă și decorată cu un model floral impresionant, această piesă de decor este o veritabilă bijuterie de așezat pe masă sau pe o comodă din lemn masiv.

Chic Ville, 890 lei

 

Citește și: Decorațiuni interioare: te ocupi singur sau apelezi la un specialist?

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply