Depozitare in baie – sisteme modulare

0

Depozitare in baie – sisteme modulare. Cauți soluții cât mai suple la depozitarea în baie, fără dulapuri și etajere masive? Alege sisteme modulare, cu rafturi, polițe și sisteme ce pot fi ușor reconfigurabile. Sunt pe cât de simple, pe atât de eficiente și discrete.

Polițele și etajerele te ajută să păstrezi lucrurile în ordine, dar și să creezi un ambient modern și aerisit. Cele mai multe sisteme pentru depozitare in baie, cu module, sunt pentru pereți, dar găsești deopotrivă variante compacte de colț, pentru spații sub lavoare sau în preajma căzilor. Pornind de la un exemplu consacrat îți propunem câteva variante.

Citește și Idei istete pentru bai moderne.

depozitare in baie
Sistem de depozitare String® System. Foto: www.string.se

Profită de o formulă de succes, cea a sistemelor de depozitare in baie String® System, lansate de Nils Strinning în urmă cu câteva decenii. Pentru baie îți propunem varianta String® Plex, cu polițe din plexiglas și sistem ingenios de fixare, care creează senzația că suporturile slim plutesc liber în aer.

Detalii tehnice și prețuri sunt disponibile pe www.string.se.

Citește și Baie actuală.

depozitare in baie
Suport etajat pentru prosoape. Foto: Alsa Design

1.Suportul etajat pentru prosoape, model 1810 (brand Flat) este realizat din metal cromat și are dimensiunile L 25 x l 17 x h 47 cm. Îl poți găsi la Alsa Design.

Polițe din lemn de stejar, cu finisaj albit. Foto: Interior Store
Polițe din lemn de stejar, cu finisaj albit. Foto: Interior Store

2.Locurile libere de pe perți le poți valorifica prin fixarea polițelor din lemn de stejar, cu finisaj albit, din compoziția Xil-06, disponibile prin Interior Store. L 125 x l 20 x h 8 cm.

Citește și Modele de mozaic pentru baie.

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 2/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply