5 soluții de depozitare simple pentru dormitoare mici

0

Multe dintre persoanele care locuiesc la bloc se confruntă cu problema unui dormitor prea mic, care vine cu provocări în ceea ce privește depozitarea. Există însă câteva soluții care pot salva situația, iar astăzi îți vor prezenta câteva dintre cele mai simplu de pus în practică.

Alege inteligent mobila

Optează pentru un pat cu cutii de depozitare pentru așternuturi, pături, pilote și perne, noptiere cu sertare încăpătoare și un șifonier suficient de înalt, în care să încapă cât mai multe haine.

Profită de spațiile moarte

Fiecare centimetru contează, iar ușa este un spațiu de depozitare pe care multe persoane îl ignoră. Nu trebuie decât să fixezi deasupra ușii un cuier și ai obținut un loc perfect pentru genți, ghiozdane sau eșarfe.

Gândește pe verticală

Acesta este un truc care funcționează perfect în orice cameră din casă. Folosește etajere pentru a maximiza spațiul de depozitare: poți așeza aici cărți, figurine, coșuri cu diferite obiecte de care nu ai nevoie des, odorizant de cameră sau ghivece cu flori.

Depozitare prin artă

În loc să ții bijuteriile într-un sertar, transformă-le într-un obiect decorativ. De exemplu, le poți prinde în interiorul unei rame foto, ca în fotografia de mai jos.

Polițele pentru fotografii te pot salva

O poliță pentru fotografii are o dimensiune redusă, deci o poți fixa aproape pe orice perete din dormitor, fără a-ți fi teamă că te vei lovi de ea. Poți așeza aici parfumuri, farduri, obiecte decorative, bijuterii, odorizante de cameră sau jucării de mici dimensiuni.

 

Citește și: Soluții de depozitare pentru haine în locuințele mici 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply