Decoratiuni murale pentru interioare moderne

0

Decoratiuni murale pentru interioare moderne. Tablourile de diferite forme sunt pe primul plan, dar sunt ele singurele opțiuni? În imaginile următoare ai formule de prezentare variate (modele verticale cu baza pe pardoseală, alăturări sofisticate și creative), dar și panouri insolite sau simboluri bine-venite în decorul mural. Folosește-ți creativitatea pentru decorarea pereților și reține câteva sugestii de amenajare cu decoratiuni murale.

Citește și Pereții dormitorului. O provocare

decoratiuni murale
În jurul canapelei din living. Foto: Twil

1.Scoate în evidență spațiul de lângă cel mai confortabil loc din camera de zi! Concepe o extensie originală a canapelei, sub forma unui panou mural capitonat, într-un ansamblu unitar prin culoare sau textură. Se va remarca ușor grație contrastului cu peretele și luminii naturale. În partea opusă, mai puțin luminată, plasează un tablou vertical mare. Va fi discret prin culorile neutre, dar se va distinge prin talie.

Citește și Interioare care te relaxeaza

decoratiuni murale
Ușor de remarcat și de pus îin scenă. Foto: Gevasoni

2.Ușor de remarcat și de pus în scenă. Posibilitățile pe care le ai sunt multiple și nu se limitează la combinații geometrice. Atribuie un limbaj, un alfabet propriu sau măcar un cod misterios ambientului. Inițialele unor nume dragi ție, simboluri sau mesaje îți stau la dispoziție pentru un decor personalizat. Dacă optezi pentru o etalare uzuală a tablourilor (vezi în fundal, în camera vecină), evită o aliniere stereotipă și optează pentru o abatere de efect.

decoratiuni murale
Schimbări de axe. Foto: Kartell

3.Combinații eclectice. Într-un dining luminos, un perete cu tablouri ce evocă persoane dragi, locuri și simboluri prețioase îți va asigura o stare de bună dispoziție. Etalează-le grupat, asemenea unor pagini de album de familie, dar lasă intenționat și câteva separat (pe pervaz, pe dușumea etc.). Fotografiile alb-negru contrastează cu icoanele colorate, iar cerbul suprarealist domină grupajul de factură eclectică.

Citește și Living vitrat.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply