Decor de Paște în grădină

0

Decor de Paște în grădină – Ce fundal poate fi mai potrivit pentru sărbătorile pascale decât verdele crud al ierbii și crengile pline de muguri? Invită-ți apropiații în afara casei și pregătește-le un decor de Paște de poveste, cu obiecte decorative, o masă elegant aranjată și o cromatică vivantă.

Inspiră-te din obiceiurile altor popoare pentru o scenografie de excepție. Din ea, nu ar trebui să lipsească ouăle viu colorate agățate pe crengi, ouăle de ciocolată și dulciurile ascunse prin grădină pentru copii, coșulețele cu iepurași decorativi sau cu flori. Pentru mai multă inspirație, ți-am pregătit sugestiile următoare.

1.Iepurașul de Paște, ouăle de ciocolată și micile cadouri reprezintă motive de bucurie pentru copii. Amenajează în grădină un colț pentru ei, neapărat cu o masă compactă decorată frumos și plină cu delicatese.

Paste la exterior
Colțul vesel pentru cei mici. Foto: © Monkey Business Images/Thinkstockphotos

Citește și Noutăți pentru exterior

2.Un aer fresh, asemenea celui adus de primăvară, ar trebui să se regăsească și pe masa de afară. Culorile intense și naturale te ajută să alungi monotonia. Optează pentru verde sau nuanțe de lemn natur pentru mobilier și o cromatică veselă și variată pentru ornarea mesei.

Paste la exterior
Alege culori intense și naturale la ornarea mesei din grădină. Foto: © bbbrrn/Thinkstockphotos

3.Puritate și culori pastel  – sunt doar două atribute ale vaselor din ceramică, pictate manual, din colecția Marie (primăvară/vară 2016), brand Greengate. Preț la cerere • Detalii găsești pe site-ul www.greeengate.dk

Paste la exterior
Vase din ceramică, din colecția Marie, brand Greengate. Foto: www.greeengate.dk

Citește și Cei 5 pași esențiali în amenajarea unei terase stilate într-o grădină

4.Împrumută tradițiile din alte culturi și înșiră ouă decorative pe crengile copacilor din grădină! Vor fi o replică primăvăratică a pomului de Crăciun și vor stârni multe zâmbete admirative. Poți așeza cadouri sau ouă de ciocolată pe lângă găini sau pe lângă iepurași din paie.

Paste la exterior
Înșiră ouă decorative pe crengile copacilor din grădină! Foto: © phbcz/Thinkstockphotos

5.Rafinament garantat prin asocierea unui decor neutru și simplu cu obiecte prețioase – ouă din porțelan Rosenthal Hutschenreuther, colecția Easter 2016, design Ole Winther. h 11 cm. De la My House.

Paste la exterior
Ouă din porțelan Rosenthal Hutschenreuther, colecția Easter 2016. Foto: My House

Citește și Cum să aduci natura în interior

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 4/2016.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply