De ce sa alegi canapelele modulare

0

Cu linii fine, greutate vizuală și multifuncționale, canapelele modulare sunt o alegere bună pentru orice tip de cameră.

canapea modulara 3

Sunt mari, confortabile, și bune prietene ale somnului. Dacă te-a reținut ceva din a te bucura de confortul unei canapele modulare, acestea sunt 10 motive pentru care să ți-o cumperi. Fie că spațiul în care locuiești esti mic sau mare, de familie sau modern, vezi dacă o canapea modulară se va potrivi cu stilul și spațiul tău.

1. Canapelele modulare adaugă definiție în camerele în care canapeaua trebuie să „plutească”.

Sufrageriile cu multe uși și alte elemente( șemineu, bibliotecă), care ocupă mult din spațiul peretelui pot fi greu de mobilat. În acest caz, canapeaua tradițională trebuie alaăturată unei mase de cafea dacă vrei ca ea să „plutească”( să nu o ții lipită de perete), dar greutatea canapelei modulare îi permite acesteia să facă asta de una singură.

canapea modulara 1Citeste si: 6 idei pentru a transforma un spatiu mic intr-unul chic

2. Canapelele modulare sunt confortabile pentru uitatul la televizor și ghemuitul lângă șemineu.

Nimic nu se compară cu ghemuitul sub pătură pe o canapea modulară mare. Asigură-te doar că vei așeza televizorul îndreptat spre centru lcanapelei, ca toată lumea să aibă o vedere bună spre acesta.

3. Canapelele modulare atribuie o tentă neoficială camerelor de recreație.

Ai o cameră dedicată Ping-Pong-ului, biliardului sau altor jocuri? O canapea modulară este alegerea firească pentru a putea asigura locurile de așteptat dintre jocuri. Neoficială și plăcută, canapeaua modulară este perfectă pentru locuri de joacă și, de asemenea, pentru petreceri. Cărui copil nu i-ar plăcea să-și construiască un fort din pernele canapelei ?

Citeste si: Canapea de piele: greseli frecvente

4. Canapelele modulare aduc delicatețe și căldură într-un spațiu modern amenajat.

Liniile bine definite, metalul și sticla unui apartament modern pot inspira răceală. Poți aduce puțină căldură cu ajutorul unei canapele extensibile modulare și de mărime generoasă. Spre deosebire de cele din trecut, canapele modulare din zilele noastre se găsesc și în mărimi mai mici, fiind perfecte pentru apartamentele moderne.

canapea modulara 25. Canapelele modulare asigură mai multe locuri de dormit.

O canapea modulară este un loc perfect în care să dormi, sau în care să doarmă o prietenă care a rămas peste noapte. Nu toate canapelele modulară sunt de mărimi egale, deci dacă vrei să o folosești pe a ta pentru dormit sau pentru oaspeți care vor rămâne peste noapte, nu fi timidă….întinde-te pe ea pentru a o încerca, înainte de a o cumpăra.

Citeste si: Ce spune canapeaua ta despre tine
6. Canapelele modulare pot mobila un spațiu mare.

Când începi să umpli un spațiu mare cu obiecte de mobilier mici- o canapea aici, câteva scaune acolo, o măsuță de cafea dincolo- acesta poate arăta dezordonat. Alege o canapea modulară spațioasă ca totul să arate simplu și grațios.

7. Canapelele modulare fac mai multe camere dintr-una singură.

Canapelele modulare sunt bune ca despărțitor între două zone de relaxare , sau între camere, în cazul unui spațiu fără pereți. O canapea modulară poate delimita spațiul de odihnă de zona de relaxare de lângă șemineu. Pentru a crea continuitatea între spații, folosește o canapea modulară ca despărțitor- secțiunea fără suport pentru mâini a canapelei extensibile nu-ți va bloca vederea către restul spațiului.

Citeste si: Canapeaua neagra, o solutie extrema. Avantaje si dezavantaje

canapea modulara 4

8. Canapelele modulare fac ca un spațiu mic să pară mai confortabil.

Pare că nu ar merge, dar așezarea unei canapele modulare într-un spațiu mic face ca acesta să pară mai mare și mult mai confortabil. Dacă mai adaugi și un otoman pe post de măsuță de cafea, vei avea mai multe opțiuni în ceea ce privește locurile de stat jos.

Alege o canapea modulară pentru casa ta şi vei rămâne plăcut impresionată de avantajele pe care ţi le aduce din punct de vedere confort şi design.

Sursa foto: freeimages.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply