Cum iti faci un dressing

0

faci un dressing (3)Dacă vrei un dressing, iată cum iti faci un dressing dupa nevoile şi gustul tău. Toată lumea pleacă de la ideea că pentru a avea un dressing este necesar un spaţiu mare. Află că poti să-ţi faci un dressing dacă folosesti elementele şi sfaturile noastre , chiar şi într-o debara. Poti sa-ţi faci un dressing chic și atractiv, pentru că ideile le primeşti de la noi!

Folosește fie o cameră separată, într-o debara sau într-o cameră mai mare gips carton pentru a separa un spaţiu destinat exclusiv hainelor tale. Dressingul în formă de L este recomandat camerelor cu lățime și lungime mică. Pentru a fi funcţional lăţimea minimă trebuie să fie de 1,2 metri.

Chiar dacă îl poţi face în debara un dressing nu este o simplă debara. Măsoară cu atenție spațiul la dispoziție și stabilește atât modalitățile de depozitare (de exemplu, sertare sau bare pentru umerașe, cutii de depozitare), dar și separarea articolelor de îmbrăcăminte.

Alege locul pentru dressing lângă dormitor. Ideal este daca iţi faci un dressing într-o zonă de trecere.

faci un dressing (1)Foloseşte pal melaminat, suporturi din țeava, pe care poţi monta polițe din pal melaminat. Spațiile pentru el și ea trebuie să fie distincte, organizate şi compartimentate diferit. Un covor mic  dau o notă caldă şi chic încăperi.

Vopsește pereții! Foloseşte culorile neutre sau albul, dar poți animă spațiul, vopsind un singur perete într-o culoare mai intensă.

Pe lângă rafturi trebuie să existe și bare pentru umerașele de haine, la înălțimi diferite. Dacă montezi o singura bară monteaz-o la o 180 de centimetri înălţime, că să poți agăță atât hainele mai scurte (cămăși, sacouri, tricouri, ) cât și pe cele lungi (paltoane, rochii).

Nu înghesui lucrurile! Pe o bară cu lungimea de un metru este bine să nu fie mai mult de 20-30 de umerașe (totul depinde de grosimea și de tipul hainelor puse pe umeraș), iar între o pereche de pantaloni și o cămașa se lasă un spațiu liber de aproximativ 2-3 cm, pentru a nu șifona hainele. Pantofii se pun separat, preferabil în partea inferioară, pe un rastel special sau în cutii.

Citeste si: Dressing intr-o camera din casa

Pentru păstrarea lenjeriei intime, a ciorapilor, eșarfelor, prosoapelor sau altor obiecte mai mici utilizează cutiile de depozitare sau coșurile împletite, care pot să înlocuiască cu brio sertarele.

Foloseşte suporturi speciale pentru pantaloni, încălțăminte, genți, curele și cravate, pentru că vei organiza mai bine spaţiul şi-l vei folosi integral.

Ușii de acces în dressing este foarte importantă, iar modelul şi stilul acesteia îl alegi singură în funcție de amplasarea dressingului și de dimensiunile acestuia. Ușile pliante sunt alegerea cea mai bună, mai ales dacă nu ai spaţiu de risipit. Poți să folosesţi şi o draperie din satin.

Citeste si: Garderoba ascunsa dupa perdea

Montează neaparat o oglindă, iar pentru iluminat utilizează becurile cu halogen sau tuburi de neon, iar dacă încăperea beneficiază de suficientă lumina naturală sunt suficiențe câteva spoturi cu LED, care luminează intens.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply