Cum inveselesti canapeaua?

0

O canapea gri, care nu spune prea multe, poate deveni atractia livingului. Vezi in continuare cum.

Problema: vrei sa schimbi look-ul canapelei tale, insa nu vrei sa investesti bani in una noua. Cu cateva idei bune poti sa iesi la mal fara sa cheltui prea mult si mai ales fara sa cumperi o canapea noua.

Solutii

O cuvertura colorata

O cuvertura colorata precum cea din imagine, schimba total nu numai fata canepelei, dar si pe cea a livingului. Gasesti paturi colorate, la preturi decente in magazine de mobila, accesorii si decoratiuni pentru casa. Iar daca iti permiti, poti chiar sa cumperi cuverturi tematice pentru fiecare anotimp in parte.

Perne vesele

Cumpara trei-patru perne, colorate, in contrast cu ce ai in restul camerei. Pare prea usor? Pai chiar este, iar efectul ii va convinge chiar si pe cei mai exigenti critici.
O canapea cu cateva perne vesele aruncate pe ea devine instantaneu mai calda si mai primitoare. Poate cine stie, de acum vei petrece mai mult timp pe canapea.

O noua husa

Daca ai curaj sa incerci ceva mai extrem, poti sa iti faci o husa pe comanda. Ai avantajul ca iti poti alege materialul pe care il doresti. Fa masuratorile de trei ori pentru a te asigura ca va iesi ceea ce iti doresti!

Gasesti perne decorative: aici, aici sau aici.


Articol EXCLUSIV online
Text: Elena Draghici
Foto: Carecutare

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply