Cum faci cele mai bune fotografii in concediu (2)

0

fotografii1

Cum faci cele mai bune fotografii in concediu. Fotograful revistei noastre, Iulian Iacob, îţi sugerează câteva modele de aparate foto şi îţi dă cele mai bune sfaturi pentru ca tu şi familia ta să vă întoarceţi din vacanţă cu imagini de neuitat.

Citeste si: Cum faci cele mai bune fotografii in concediu (1)

Cum faci cele mai bune fotografii in concediu. Daca vei fotografia în conditii de lumina sau soare puternic, este bine sa fotografiezi stând în umbra, pentru ca astfel imaginile vor câstiga contrast. De asemenea, pentru a nu crea acel efect de contre jour, este bine sa ai soarele în spate atunci când fotografiezi.

Citeste si: Concediu in Opatija.

În cazul in care, vei surprinde cladiri, monumente, elemente de arhitectura, încearca sa încadrezi cât mai drept si pe verticala – daca nu îti iese, nicio problema, exista programe care îti pot îndrepta imaginile imediat.

La peisaje, pastreaza linia orizontului dreapta, situata la treimea de jos a cadrului, si foloseste o diafragma închisa (numar F mare). Imaginile sub apa pot fi spectaculoase, mai ales în zonele exotice pline de pesti colorati: poti achizitiona un aparat waterproof sau poti cauta huse speciale care îti vor apara camera de apa.

Citeste si: Sejur de neuitat in Corfu.

Cum faci cele mai bune fotografii in concediu. Pentru filme, va trebui sa ai cu tine mai multe carduri de memorie pentru ca acestea ocupam mai mult spatiu.

Articol publicat in revista Casa si gradina.
Foto: Guliver / Thinkstock.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply