Cum amenajezi casa de la tara

0

Casa de la tara este un vis la care multi dintre noi ne gandim deseori. Sa amenajezi o casa de la tara nu este greu deloc.

Casa de la tara este un vis la care multi dintre noi ne gandim deseori. Sa amenajezi o casa de la tara nu este greu deloc. Noi iti propunem sa te inspiri din ideile de mai jos pentru casa ta de la tara.

O bucatarie luminoasa

Placile de faianta albastre merg de minunte intr-o bucatarie de la tara. Asa cum vedeti si din imagine este o amenajare simpla, unde mobilierul in culoarea deschisa a lemnului se impleteste cu puncte de culoare regasite in obiectele ceramice folosite la gatit.

Citeste si: Iluminatul interior. Cateva sfaturi practice.

Un dormitor minimal

In casa de la tara nu ai nevoie de mult mobilier, iar cel pe care il ai deja trebuie sa fie cat mai simplu, fara pretentii de firme scumpe. Un pat asezat pe colt si o lenjerie bine aleasa fac amenajarea atat de placuta ochiului. Adauga niste perdele albe, frumos tesute, care sa filtreze lumina si sa adauca o atmosfera calda in camera.

Camera de la etaj

In cazul in care stii ca vei avea parte de multe vizite ale prietenilor in casa de la tara, amenajeaza cat mai multe locuri pentru dormit si cat mai incapatoare. Camera de la etaj poate fi un loc pentru dormit excelent atat timp cat ai liniste si umbra pe timp de vara.

Citeste si: Cum obtii un apartament mereu ordonat.

Un colt pentru birou

In cazul in care muncesti foarte mult, poti amenaja si un colt pentru birou in casa de la tara. Desi nu recomandam lucrul in weekend si nici in concediu! Acesta poate fi undeva retras de restul casei, cat mai compact si functional.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply