Cum alegi masina de spalat vase

0

Un produs de nisa, dar care isi face loc in casele romanilor este masina de spalat vase. Citeste in continuare de ce trebuie sa tii cont atunci cand o alegi.

Pentru a afla cat mai multe despre masinile de spalat vase am vorbit cu Rodica Stere marketing manager la Indesit Company.  Deoarece la noi masinile de spalat vase inca nu sunt atat de populare precum in strainatate, am intrebat-o in primul rand care este diferenta intre piata internationala a masinilor de spalat vase si cea de la noi:

„In Romania piata masinilor de spalat vase este inca la inceput, este un segment de nisa, dar cu o crestere consistenta in ultimii ani.

Exista mai multe motive pentru care masina de spalat vase nu se afla inca in gospodaria romaneasca. Primul obstacol tine chiar de infrastructura: 45% din populatie nu este conectata la o retea de alimentare cu apa, iar masina de spalat are absoluta nevoie de asa ceva. Un alt obstacol sta in nivelul de trai: puterea de cumparare redusa si spatiul restrans din bucatarie la majoritatea populatiei.

Totusi in gospodariile moderne, mai tinere, acest aparat si-a intrat in drepturi. In casele nou construite bucatariile sunt mai spatioase, au deja prevazut spatiu pentru masina de spalat vase, iar perspectiva traditionalista este inlocuita cu una mai practica”, spune doamna Rodica Stere.

De ce sa utilizezi o masina de spalat vase

  • Economisesti timp
  • Economisesti apa
  • Calitatea spalarii vaselor este ridicata

Ce masini de spalat vase poti gasi la noi pe piata

Exista o gama intreaga de produse, iar oferta este mai vasta decat cererea. Poti alege intre:

  • Masini de spalat vase independente sau incastrabile in mobilierul de bucatarie
  • Cu dimensiuni standard de 60 cm sau reduse de 45 cm
  • Cu numar de seturi de spalare de la 9 la 14
  • Programe de spalare de la 4 la 12
  • Consum energetic clasa A
  • Nivel de zgomot de sub 40 dB

Acestea fiind si detaliile la care trebuie sa te uiti atunci cand te-ai hotarat sa iti achizitionezi o masina de spalat vase.

Vezi mai multe modele de masini de spalat vase in galeria foto atasata.
Discuta acest subiect mai pe larg in topicul special de pe
Forum.


Articol EXCLUSIV online
Text: Elena Draghici
Foto: Stock.xpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply