Combinații insolite de culori și forme geometrice

0

Combinații insolite de culori și forme geometrice – Poveștile frumoase există chiar și în viața reală. Cea mai bună dovadă o reprezintă amenajarea acestui apartament spațios din București, în care „personajele“ principale au fost profesionalismul și buna comunicare.

Unul dintre pereții din living este placat cu piatră naturală adusă de la Tulcea. Tablourile din zona de zi poartă semnătura artistei plastice Alina Băncilă. Jocul de tonuri naturale aduce acestui spațiu un plus de căldură și de intimitate.

Datorită designului suplu al scaunelor acestea par că plutesc. Modelele OMG Blue costă 729 lei/buc, pe www.zazui.ro.

Unele amenajări sunt sortite succesului încă de la început – dacă există o bună comuni-care între părțile implicate. O astfel de poves-te de succes a însoțit și faceliftul la care a fost supus acest cămin, multe dintre detalii fiind extrem de savuroase. Proprietarii sunt o pereche de oameni de afaceri din București, care și-au dorit pentru ei și pentru gemenii lor un apartament mai spațios.

 

Decorarea minimalistă nu doar că este pe gustul proprietarilor, ci este și varianta optimă pentru a lăsa un spațiu să respire. De pe www.zazui.ro au fost achiziționate decorațiunile din bibliotecă: ceasul Cement Time a costat 306 lei, iar perele deco au fost 224 lei/buc.

În urmă cu aproximativ doi ani au cumpărat această locuință, care corespundea în mare măsură exigențelelor lor, însă au decis să-i schimbe înfățișarea, deoarece finisajele existente erau unele comune, iar fundalul creat de ele era impersonal. În urma unor cercetări online au descoperit site-ul SpotOnDesign, unde erau prezentate câteva lucrări finalizate și, pentru că le-a plăcut stilul, au decis să ia legătura cu ei. Promptitudinea și claritatea informațiilor primite l-au convins pe proprietar de seriozitatea și deschiderea echipei de designeri.

Bucătăria a fost  realizată pe comandă după schițele designerilor. Aici se regăsesc câteva piese cu influențe pop art, precum cana Scoop
(52 lei), farfuria Black Lines (67 lei) sau bolul  Black Stripes (59 lei). Toate sunt cumpărate de pe www.zazui.ro. Tot de acolo sunt și lămpile, care au costat 1.100 lei/buc.

Pe scafa de un turcoaz vesel se profilează perfect lampa suspendată, model Silvia, al cărei preț a fost de 456 lei, pe www.zazui.ro.

Pentru a înveseli atmosfera, designerii au ales covorul Polka Monkey (699 lei) și perna decorativă Lallo Multico (284 lei). Ambele obiecte sunt achiziționate de pe www.zazui.ro.

La prima lor întâlnire, gazdele noastre au venit pregătite: s-au documentat și au adus imagini cu interioare pe placul lor, precum și cu proiectul preferat de pe site-ul SpotOnDesign. Din acest punct, lucrurile au evoluat  la fel de frumos și într-un ritm susținut. Principala cerere a gazdelor noastre a fost să fie înlocuite finisajele din zona de zi. În ceea ce privește compartimentarea interioară, nu s-au făcut schimbări. Împreună au decis să înlocuiască pardoselile ceramice cu unele din lemn masiv și au ales spectrul cromatic care va învălui locuința. Nuanțele sunt luminoase și fresh, cu accente atent  dozate în fiecare încăpere. Practic, echipei de la SpotOnDesign i s-a dat mână liberă, iar rezultatul a fost unul armonios: un cămin modern și cald. Pentru cei de la SpotOnDesign, acești proprietari s-au dovedit a fi clienții perfecți, pentru că au fost preciși în cerințe, bine documentați și încrezători în profesionalismul echipei.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply