Cinci idei pentru modernizarea rapida a casei

0

modernizarea rapidă a casei (2)Am făcut o listă scurtă cu câteva idei pentru modernizarea rapidă a casei. Toate sunt utile şi pentru modernizarea rapidă a unei camere. În principiu dacă vrei să realizezi modernizarea unei case soluţia cea mai bună este redecorarea generală, dar dacă vrei să pastrezi aerul casei, dacă nu ai timp sau fonduri pentru investiţii, cea mai bună cale este modernizarea rapidă a casei folosind aceste cateva idei simple şi eficiente.

Pentru că planul nostru implică modernizarea rapidă a casei află că trebuie să te concentrezi pe detalii “uşoare”. Asta înseamnă: bibelouri şi obiecte agăţate în pereţi, covoare şi perdele şi surse de lumină.

Modernizarea rapidă a casei începe prin a schimba covorul. Alege covoare cu printuri contrastante. Adaugă modelele noi de tapițerii sau perdele și draperii cu modele geometrice au florale mari.

Îndrăznește să asortezi culori tari şi intense cu tonurile blânde ale mobilierului clasic. O bună soluţie pentru modernizarea rapidă a casei este să alegi un covor cu modele florale stilizate sau forme geometrice mari. Această alegere poate echilibra paletă cromatică a întregii ambianţe.

Alege o tapițerie modernă, cu un model deosebit, și retapiteaza canapeaua și fotoliile sau fă o husă pentru ele. Este o foarte bună cale pentru modernizarea rapidă a casei. Poți opta pentru materiale uni sau cu imprimeu, rezistente la apa și ușor de întreținut. Cu această ocazie poți vopsi și piesele de lemn expuse vederii. Rezultatul final este mereu surprinzător.

modernizarea rapidă a caseiNu uita perdelele. Sunt unul din elementele care poate contribui la modernizarea rapidă a casei. Alege perdele fară modele, alme, mate sau colorate în tonuri pastelate.

Regândește sursele de lumină, fie că este vorba despre candelabru sau despre veioze, acestea poartă aprenta epocii.

Dacă piesele sunt prea învechite atunci trebuie înlocuite. Optează pentru un candelabru simplu, în același ton cu tavanul sau cu pereții.

Pentru veioze poți indrăzni la culori mai vii și modele care să răspândească o lumina ambientală plăcută şi colorată.

În ceea ce priveşte decoraţiunile şi accesoriile pentru pereţi alege printuri, crochiuri şi fotografii în rame simple. Alege decoraţiuni geometrice pentru casă.

Deşi pare ciudat acestea se potrivesc foarte bine cu piesele vechi de mobilier. Modernizarea rapidă a casei poate lua în calcul şi vopsirea unui dulap sau schimbarea destinaţiei unora din piesele de mobilier.

Sursa foto: hepta.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply