Care este ultimul trend de accesorizare a baii cu accesorii de baie de calitate premium?

0

Cu totii stim ca detaliile fac diferenta. Aceste detalii sunt intotdeauna extrem de importante mai cu seama pentru amenajarile interioare.

Alegerea acestor accesorii baie contituie un detaliu esential pentru amenajarea bailor. Dupa ce ai stabilit finisajul, stilul si ai ales obiectele sanitare este momentul sa te gandesti la accesoriile de baie pentru a avea un aspect complet.

Chiar si un suport pentru hartia igienica poate sa influenteze stilul si rafinamentul unei incaperi de baie.

Magazinul online BATERII-LUX.ro comercializeaza accesorii de baie premium care reprezinta elementul integrator al design-ului unei bai. Baile nu ar putea sa fie complete fara existenta accesoriilor de baie care scot in evidenta latura estetica a spatiului ambiental.

Accesoriile de baie ce se gasesc disponibile in catalogul online sunt produse ergonomice de ultima generatie care corespund tendintelor din domeniul amenajarilor interioare. Baia ta o sa prinda viata datorita acestor accesorii de baie!

Accesoriile de baie comercializate apartin producatorului Grohe si sunt confectionate din metal cromatizat sau inox. Garantia acestor produse este de 5 ani.

Compania germana Grohe detine aproape 8% din piata mondiala fiind cel mai mare producator european si principalul producator mondial de obiecte sanitare. Calitatea, functionalitatea si design-ul acestor obiecte sanitare fac diferenta pentru clientii aflati in cautare de noile trend-uri de amenajare a bailor.

Beneficiile pe care le ofera tehnologia Grohe sunt urmatoarele:

  • Un finisaj cromat care rezista impotriva depunerilor de impuritati si care ofera un aspect imaculat pentru o perioada indelungata de timp;
  • Excluderea riscului de oparire prin atingerea zonelor cromate;
  • Zgomotul bateriilor este redus;
  • Accesorii de baie sunt extrem de rezistente;
  • Sistem rapid si usor de montare si instalare.

Comandati online accesorii baie

Produsele sunt livrate oriunde in Romania cu ajutorul firmelor de curierat. Pentru Bucuresti costul livrarii este de 25 de ron, iar pentru restul zonelor din Romania pretul este diferit, acesta fiind comunicat inainte de expedierea comenzii.

Acest pret variaza in functie de numarul de kilometri parcursi de firma de curierat. Puteti sa optati sa platiti prin sistem de ramburs, prin ordin de plata sau online cu cardul bancar.

Pentru uzul casnic, accesoriile de baie au o garantie de 5 ani, iar pentru uzul public precum restaurante, hoteluri etc., garantia este de 2 ani.

Specialistii BATERII-LUX.ro iti stau la dispozitie la numarul de telefon 0721.482.872 si la adresa de e-mail office@baterii-lux.ro.

Daca ai nelamuriri cu privire la produsele pe care doresti sa le achizitionezi si la functionalitatea acestora, acceseaza https://www.baterii-lux.ro

Beneficiaza de servicii de consultanta de specialitate gratuita

Echipa de specialisti te va indruma pe tot parcursul procesului de achizitionare  a produselor destinate baii tale. Scapa de grija documentarii separate si apeleaza cu incredere la oameni dedicati confortului din locuinta ta.

Baia ta va arata exceptional oferindu-ti momente deosebite de relaxare si placere

Pentru a va bucura de accesorii pentru baie care sa reziste o lunga perioada de timp care sa fie calitative si pe care sa le puteti achizitiona la un pret extrem de accesibil, produsele puse la dispozitie de magazinul online BATERII-LUX.ro sunt solutia perfecta pentru tine.

sursa Agentia Fortin

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply